facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Etha BeautyCenter

Etha BeautyCenter

Info

Etha Beauty Center is sinds 1998 gevestigd in Leusden en bevindt zich in het sport, racket en gezondheidscentrum ‚ Theo Meijer Sport.

Geschiedenis

Etha Beauty Center is sinds 1998 gevestigd in Leusden en bevindt zich in het sport, racket en gezondheidscentrum ‚ Theo Meijer Sport. Vanuit Amersfoort is het center eenvoudig te bereiken, kijkt u voor de route op onze contactpagina.

In het Beauty Center wordt u welkom geheten door Etha Latumahina . Etha is gediplomeerd schoonheidspecialiste, visagiste, permanent make-up specialiste, pedicure, manicure, IPL specialiste, Microdermabrasie specialiste en T-away specialiste en specialiste in elektrisch ontharen.

In het Beauty Center werken we met de huidverzorgingsproducten van de merken Darphin, dr. Spiller, Nimue , PH Formula en Manage Your Skin. Deze huidverzorgings- producten zijn ook los verkrijgbaar in het Beauty Center. De make-up producten die wij gebruiken en verkopen zijn van het Italiaanse merk Pupa.

In het Beauty Center streven naar kwaliteit, perfectie, klanttevredenheid en een echte beauty beleving. Wij nemen alle tijd voor u en onze behandelingen.

Voor klanten met kleine kinderen is er een professionele kinderopvang (van 09.00 uur tot 11.45 uur)

www.etha.nl [email protected]

Adres: Oude Rijksweg 2, 3832 GE Leusden
Telefoonnummer: +31625081320
Stad: Leusden
Route: Oude Rijksweg 2
Postcode: 3832 GE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HANDsome Nails HANDsome Nails 3 km Je kunt bij mij terecht voor Gelnagels, Gelpolish/Gellak. Dit kan met verlening of op...
Nagelstudio Fay-Nails Leusden Nagelstudio Fay-Nails Leusden 3 km De nagelstudio voor mooie nagels op handen en/of voeten maar ook voor mooie wimpers.
Recensies
Altijd blij weer na behandeling van Hanneke. De ene keer mijn voeten en de andere keer een gezichtsbehandeling. Goede producten, zie gelijk resultaat, vriendelijk en zeer professioneel. Cadeautje om bij Hanneke te mogen zijn.Services: Wenkbrauw shaping
Bij Beauty Center Etha wordt je 10 jaar jonger en mooier. Je krijgt gedegen en realistische adviezen voor een complete verzorging van je huid. Of het nu gaat om verfraaiing of dagelijkse huidverzorging en goede voeding en beweging wordt daarin meegenomen. Etha neemt de tijd voor haar klanten en is allround in haar vak.
Altijd fijn bij Etha. Zo deskundig. Heerlijke en effectieve behandelingen.
Een prachtige salon en de kundige handen van Etha maakt van ieder bezoek een feestje.
Ik sta er voor 100 procent achter hoe zij de behandelingen doet.
Weer top geholpen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid