facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ETG Elektrotechniek

ETG Elektrotechniek

Info

ETG elektrotechniek is dé vaste elektrotechnische installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Kijk op www.etg-chaam.nl voor meer informatie.

Geschiedenis

ETG elektrotechniek is dé vaste elektrotechnische installateur voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een modern en dynamisch elektrotechnisch installatie bedrijf dat al sinds 2005 klaar staat voor het bedrijfsleven en de particuliere sector. ETG beschikt over de middelen, capaciteit én vakkennis om alle elektrotechnische klussen vakkundig en professioneel uit te voeren.

In een branche die continu in beweging is en zich elke dag verder ontwikkelt is het als specialist van groot belang om deze ontwikkelingen op de voet te volgen. Bij ETG doen wij dat dan ook, wij zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties in de branche. We zijn niet alleen op de hoogte maar zorgen ook direct dat wij u, als klant, deze nieuwste systemen en oplossingen kunnen aanbieden.

Naast grote projecten kunnen wij ook gewoon bij u thuis alle elektra regelen. Of u nu alleen een extra stopcontact op een handige plek wil of uw complete installatie wil laten aanpassen/controleren. ETG staat ook voor de particulier klaar.

Kijk op onze website: www.etg-chaam.nl voor meer informatie.

Adres: Meierijstraat 4, 4861 DD Chaam
Telefoonnummer: 0625096475
Stad: Chaam
Route: Meierijstraat 4
Postcode: 4861 DD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keijzers Elektrotechniek Keijzers Elektrotechniek 261 meter Het werk staat voorzich! Zeer te spreken over Keijzers Elektrotechniek! Komt met kwal...
Elektro Service Oomen Elektro Service Oomen 2 km Elektro Service Oomen staat klaar voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.
Recensies
Goed advies gehad over zonnepanelen. Duidelijk uitgelegd, en eerlijk dat het bij ons huis weinig rendement zou hebben.
Kon de zelfde dag komen en loste het probleem snel op.
Goede vakman, betrouwbaar maar vooral service ook na een paar jaar. Staat voor zijn werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid