facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eternit Golfplaten

Eternit Golfplaten

Info

Eternit Goor, Nederlandse fabrikant van Vezelcement Golfplaten

Geschiedenis

Alle bouwproducten van Eternit B.V. genieten wereldwijd een groot vertrouwen en een uitstekende reputatie. Niet alleen door de gedegen kwaliteit, maar zeker ook door de professionele service en ondersteuning.

In de loop der jaren heeft Eternit B.V. het productassortiment verfijnd, waarbij het streven naar verbetering van duurzaamheid, technische en esthetische aspecten steeds voorop staat. Het complete assortiment is terug te vinden onder de rubriek 'Golfplaten'.

Jaarlijks produceert Eternit B.V. in Goor zo'n 10 mio m² plaatmateriaal (5 mm dik). De gemaakte producten bestaan voor ruim 90% uit cement en vulstoffen. Hieraan worden in het proces kunststofvezels toegevoegd voor de procesvoering en wapening van de producten.

Onze golfplaten worden niet alleen op de Nederlandse markt verkocht, maar ook buiten de Nederlandse landsgrenzen. Meer dan 50% van onze productie is bestemd voor export naar België, Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Duitsland en de Nederlandse Antillen.

De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel geschreven. Al in 1992 kreeg Eternit als eerste het KOMO-keurmerk voor de golfplaten. Later werd dit uitgebreid met het attest voor de van toepassing zijnde eisen volgens het Bouwbesluit en Bouwstoffenbesluit voor geprofileerde vezelcementplaten. In 2001 verwierven we, opnieuwe als eerste golfplatenfabrikant, het vernieuwde attest-met-productcertificaat voor golfplaten. In 1996 werd het ISO 9002 certificaat gehaald, dat later werd omgezet in een 9001 certificaat. In 2007 werd het OHSAS 18001 certificaat behaald.

Bij het uitvoeren van onze activiteiten is het respect voor het milieu onze dagelijkse zorg (zie ook de rubriek ‘Leefmilieu’ op deze site). Het is immers noodzakelijk om rekening te houden met de invloed van al onze activiteiten en producten op het milieu. Om onze milieuinspanningen beter op te volgen en constant te verbeteren zijn we sinds 1999 ISO 14001 gecertificeerd.

Producten

Vezelcement Golfplaten

Eterclean: Ontzorgt en Coördineert alle werkzaamheden van gerenommeerde asbestsaneerders en montagebedrijven.



"Eternit produceert al meer dan een eeuw golfplaten van vezelcement voor de landbouwsector. Het bedrijf is dakspecialist voor uiteenlopende agrarische gebouwen – van stallen voor melkkoeien, vleesrunderen, varkens, pluimvee en paarden tot magazijnen voor opslag – en biedt een assortiment profielplaten aan voor alle mogelijke toepassingen. Met al zijn traditie is Eternit een betrouwbare partner voor de veehouder, zodat deze zijn toekomst succesvol en duurzaam vorm kan geven. Het bedrijf wil waarde creëren voor de eigenaar van een gebouw, en tegelijk voor duurzaamheid zorgen en het dierenwelzijn beschermen.Eternit maakt deel uit van de Etex Groep, een Belgische industriële groep die gespecialiseerd is in bouwmaterialen."
Adres: Haven 12, 7471 LV Goor
Telefoonnummer: 0547-288 888
ln.tinrete@ofni
Stad: Goor
Route: Haven 12
Postcode: 7471 LV



op zoek naar gerelateerd: eternit golfplaten prijs per m2, eternit golfplaten coaten, eternit golfplaten gamma, vezelcement golfplaten, gewicht eternit golfplaten per m2, eternit golfplaten te koop, eternit golfplaten zagen, vezelcement golfplaten kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leusenkamp en zn bv Leusenkamp en zn bv 2 km www.leusenkamp.com metaalbewerkingsbedrijf met name een toeleveringsbedrijf met een z...
Recensies
Fijn klantje, Komen hier nu zéér regelmatig, Portiers vriendelijk, heftruck chauffeurs vriendelijk en lekker vlot ook, kwartiertje vol, spanbandje erover en weer doorrrr.
Attente mensen in goed georganiseerd bedrijf..prima corona protocol EN uitwerking
Vestiging nl is ok in frankrijk was lastig ivm weight limit.
Hebben we als bedrijf veel werk
Ja beetje draad lossen van eemshaven
Zeer goed bedrijf
Mooie fabriek
Golfplaten bakkerij
Vertaald door Google Als bestuurder. Laden snelle toegang tot het bedrijf vanaf de haaksbergerweg. We gaan naar de slagboom en checken in. Dan stellen we ons op tussen twee gele lijnen. Voor het laden moeten twee zijkanten worden geopend. Na het laden halen we de CMR op en gaan. Er is een douche waar je na het laden een bad kunt nemen. Origineel Jako kierowca. Załadunek szybko dojazd do firmy od ulicy haaksbergerweg. Pojezdzamy do szlabany meldujemy się. Później ustawiamy się między dwie żółte linie. Do załadunku dwie strony trzeba otworzyć. Po załadunku odbieramy CMR i w drogę. Jest prysznic można się wykąpać po załadunku.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid