facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eternergy

Eternergy

Info

Eternergy levert zonne-energie! van klein tot groot! Onhafhankelijk advies, Mooie producten en gegarandeerde rendementen!



"Eternergy wil u helpen bij het verduurzamen van uw energievoorziening. Wij kunnen u ondersteunen bij de aanschaf van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen. Wij maken inventarisaties, adviseren, vragen subsidies aan, bemiddelen bij montage, bieden garantie en service en onderhoud. Kortom: geen zorgen, wij nemen alles uit handen!"
Adres: Prins Willem Alexanderstraat 12, 3241TD Middelharnis
Telefoonnummer: +31615121600
Stad: Middelharnis
Route: Prins Willem Alexanderstraat 12
Postcode: 3241TD



op zoek naar gerelateerd: Krachtdak, Zonnepanelen kopen Middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bolle Allround Services Bolle Allround Services 139 meter Bolle Allround Services is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in de...
Navito Energy Solutions Navito Energy Solutions 1 km Complimenten! Kreeg dit bedrijf als goude tip van tevreden buurtbewoners. Ik snap nu ...
ABG SOLAR ABG SOLAR 1 km ABG SOLAR is uw specialist in zonne-energie. ABG SOLAR levert diverse soorten kwalite...
Recensies
We hebben van Wouter goede duidelijke uitleg gekregen over zonnepanelen, omvormers, wel of geen 3 fasemeter in de meterkast. Een goed op maat gemaakt plan van aanpak. Na goedkeuring van de offerte, werden al binnen vier weken de panelen keurig op ons dak geplaatst. Het installatie-team heeft rustig, vakbekwaam, zeer precies gewerkt. Geen dakpan is stuk gegaan. Geen moeite te veel voor het vinden van een onzichtbare weg voor de aansluitkabel naar de meterkast. En dit was best een uitdaging. Alles werkt naar behoren. We ontvingen duidelijke beschrijving/links die prima werkten voor administratieve doeleinden. Wouter dank je wel voor je inzet en dat van je team. Piet en Maja.
Fantastisch geholpen door Wouter. Duidelijke informatie over de systemen en welke panelen ik het beste kon kiezen. Ook tijdens het traject ben ik goed op de hoogte gehouden. De panelen liggen naar grote tevredenheid op mijn dak.
Eternergy heeft bij ons zonnepanelen geplaatst. Wouter Versluis is zeer betrokken bij het proces van offerte tot begeleiding na de oplevering. De panelen zijn door vakmensen geplaatst. Aanrader!
Super goede service! Zonnepanelen in samenwerking met de buren laten plaatsen. Monteurs waren netjes en hebben alles keurig geïnstalleerd en uitgelegd
Van het uitrekenen tot het installeren van de app zodat we de opbrengst kunnen zien, alles verliep vlot en duidelijk. Het bedrijf wat de panelen kwam installeren was deskundig en hebben alles zeer netjes achtergelaten.
Mooi bedrijf dat veel verstand van zaken heeft en voor elke uitdaging een prefecte oplossing heeft. Deskundige personeel wat meedenkt met de klant. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid