facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eten van de Lelystadse Boer

Eten van de Lelystadse Boer

Info

Meer dan 20 boeren uit Lelystad bieden hun vers geteelde producten aan in de webshop www.etenvandelelystadseboer.nl. Hierdoor kan iedereen uit de gemeente Lelystad dagelijks deze verse en gezonde producten bestellen. Vers van het land in jouw winkelmand!

Onze taak

Iedereen moet kunnen eten uit de groentetuin van Europa!

De Lelystadse boeren uit de Flevopolder hebben ervoor gekozen om hun producten via deze webshop direct aan te bieden aan de inwoners van de gemeente Lelystad. Dit doen zij omdat zij vers en gezond voedsel belangrijk vinden maar ook omdat het duurzamer is. Lokaal geproduceerd betekent geen tussenhandel en geen extra transport, dus verse producten op je bord.

Daarnaast geeft het de boeren ook waardering, doordat de lijnen tussen de boer en burger korter worden. Iedereen die producten bestelt kan zien waar deze vandaan komen en de boeren kunnen laten zien dat dat de gewassen en producten op een goede, veilige en gezonde manier worden geteeld en geproduceerd.

Producten

Groente | Fruit | Aardappelen | Zuivel | Vlees | Brood | Kaas | Eieren | Overig



"Stichting De Lelystad Boer is een club van zeventig boeren rondom Lelystad Airport in een gebied zo groot als 6.000 voetbalvelden, goed voor zo’n 50 miljoen euro omzet per jaar. Op termijn vinden er 45.000 vliegbewegingen per jaar plaats vanuit en naar ons gebied. Maar wij willen omdenken. Wij geloven dat we samen met het vliegveld, het businesspark, de gemeente, de provincie en andere belanghebbenden kansen kunnen pakken en mooie projecten kunnen realiseren."
Adres:
Telefoonnummer: 06-11296834
ln.reobesdatsylelednavnete@ofni
Stad: Lelystad



op zoek naar gerelateerd: eten van de boer, groente uit de buurt, boer in de buurt
Recensies
Leuke dagen mbt oogsten
Prettige zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid