facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eten bij André

Eten bij André

Geschiedenis

Welkom op de Facebook Pagina van Restaurant ''Eten bij André'' in Ulft. Je kunt eerlijk en ongestoord
eten bij het restaurant ''Eten bij André'' en genieten van eerlijke gerechten in een aangename, warme omgeving. Natuurlijk is onze bediening vaardig en voortvarend. U kunt bij ons ongestoord al uw aandacht geven aan uw gezelschap, uw gesprekken en natuurlijk aan de gerechten die wij u voorschotelen.

Adres: Dr Ariëntstraat 51, 7071 AJ Ulft
Telefoonnummer: 0315342217
Stad: Ulft
Route: Dr Ariëntstraat 51
Postcode: 7071 AJ


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schaftlokaal Schaftlokaal 567 meter ‘Het Schaftlokaal’ is onderdeel van DRU Industriepark in Ulft. Sinds eind 18e eeuw wa...
Het Schaftlokaal Het Schaftlokaal 569 meter Toen wij in de omgeving de vrijdag voor pinksteren rond fietste en aan mensen vroegen...
De Olde Boerderij De Olde Boerderij 1 km Eetcafé De Olde Boerderij, gevestigd in het Achterhoeks Ulft. Staat voor kwaliteit en...
Grand Café en Cafetaria Bij Ben Grand Café en Cafetaria Bij Ben 1 km Een goede snackbar waar de oude bamibal wel erg lekker is. Zoals de rest wat je er kr...
Recensies
Uitstekend verzorgd arrangement voor kinderfeestje van onze zoon. Gezellig aangekleed, goed eten en attente bediening.
We gaan nog wel eens in Duitsland uit eten en vaak is dat óók vanwege dat het goedkoper is. Je hebt dan wel lekker gegeten maar ook weer niet overdreven. Vandaag waren we met zn 2en voor de verandering eten bij Eten bij André in Ulft. Was ook alweer een tijdje geleden. We werden overdonderd door de wijze hoe alles was opgemaakt en vooral hoe het smaakte. We hadden als voorgerecht heerlijke champignons op speciale manier bereid en met kaas overbakken en geserveerd met stokbrood en kruidenboter. Je zou je vingers er bij op eten. Daarna had mijn vrouw kipsaté en ik een Holsteinerschnitsel. Daarbij werden warme groenten en gebakken aardappeltjes geserveerd plus nog een heerlijke rauwkostsalade. Het was écht genieten geblazen en het was zoveel van alles dat we het bijna niet eens allemaal op konden. Tussendoor werden we door vriendelijk personeel ook van onze drankjes verzorgd. En dan daar achteraan nog een heerlijk ijsdessert met caramelsaus en echte stukjes caramel. Kortom, we hebben heerlijk gegeten in een mooi en schoon restaurantje dat het verdiend om in één adem te worden genoemd met bv. de Rode Leeuw of Tolhuis. En als je dan ziet wat je uiteindelijk maar hoeft te betalen na al dit lekkers, ben je Duitsland zo vergeten. Kortom: eten bij André aan de Dr. Ariënsstraat in Ulft is echt een aanrader om lekker uit te eten voor een mooie prijs.
Prima! Vriendelijk bij opnemen bestelling, zeer vlotte bezorging van de bestelling en belangrijk; knapperige schnitzel, krokante frietjes, grote portie champignons en uien. Bami zeer ruime portie, compleet met saté, ei, uitjes en kroepoek. Ga zeker vaker bij André bestellen, ipv de eeuwige ‘Italiaan/Döner/burger opties in Ulft en omstreken.
Paar weken geleden 2x menu gehad zonder rauwkost en nu 1x menu zonder gratis cola Dat was een active voor in de maand juni en het stond nog steeds op het beeldscherm. Ik kreeg het niet en men deed ook geen moeite het eraf te halen Nog gerefereerd aan de rauwkost van vorige keer, maar ook daar werd niets mee gedaan Ik ga voorlopig ff naar big snack in Ulft.
Ik woon er vlakbij, dus ik ga er regelmatig naartoe. en tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ook de keren dat ik de eigenaar zag vond ik hem vriendelijk overkomen. net zoals de andere mederwerkers. Ik heb qua gastvrijheid niks te klagen. ook het eten is lekker! vooral de zalm een tijdje geleden was echt goed gemaakt.
Al 2x gegeten hier en beide keren was het erg rustig. Goede sfeer! Afwisselende menu keuze en goede kwaliteit eten. Als het niet op gaat dan kun je een doggybag mee krijgen. Bediening is ook prima, soms wel wat langer wachten maar dat is niet erg.
Ik kwam de cafetaria binnen, ik was de enige voor de rest geen andere klant. Heb 40 minuten moeten wachten op mijn bestelling. De patat was zo ongelofelijk slap dat was niet meer normaal. De berenklauw was 70% ui en 30% vlees. Normaal verwacht je saus bij je berenklauw, maar nee ik moest een lullig bakje saus bij bestellen ter waarde van 2.50. Daar zat wederom nog meer ui in. Ik kan dit ''Eetpaleis'' absoluut niet aanraden voor iemand die lekker eten.
Volgende keer toch maar weer naar Duitsland voor een schnitzel. Wel genoeg zitplaatsen, tegen etenstijd niemand te bekennen. Dus ruimte zat voor ons tweeën, ja stom van ons dat er geen lampje is gaan branden.
Cafetaria is knap aan de prijs. BV. Een broodje hamburger voor 3,75 en dan zit er geen sauce op en is het verder weinig belegd. Voor 25 cent extra krijg je een grotere en beter belegde hamburger xxl bij cafetaria in het centrum. Verder is er geen prijslijst te vinden op internet en in de winkel niet beschikbaar om mee te nemen. Nog punten ter verbetering dus.
Eten was niet bepaald lekker vlees wat net niet gaar is maar voor de kids wel leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid