facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthers hondenschool

Esthers hondenschool

Info

Esthers hondenschool

Geschiedenis

U kunt bij ons terecht van pup tot volwassen hond en elk ras is welkom. U leert u hond begeleiden en leert u hond precies kennen wat hij bedoelt met welke signalen u hond spreekt.

Dit gebeurt op basis van de kalmerende signalen. Deze zijn beschreven door Turid Rugaas en voor Esthers hondenschool een hele fijne maatstaaf om u coachen en te leren kijken naar uw hond.

Bij ons staat samenwerken en respect hoog in het vaandel. De cursussen bestaan uit gehoorzaamheidsoefeningen, dogdance oefeningen, speuroefeningen en balans oefeningen.

Tevens worden er regelmatig workshops georganiseerd en dit zijn o.a. balans op 4 poten en snuffel en puzzelworkshops, treibball, zelfbeheersing kun je leren!, longeertraining, actief in het bos gegeven.

Ook voor gedragsbegeleiding kunt u bij ons terecht. Dit kan o.a. zijn veelvuldig blaffen, trekken aan de lijn, agressie naar mens of dier of alle andere problemen die u als eigenaar als probleem ziet.

Adres:
Telefoonnummer: 0642922212
Stad: Opeinde



op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Kollum, Cavalier King Charles Spaniel fokker Friesland, Hondenschool Drachten, Hondenschool Ureterp, Puppycursus Kollum, Puppycursus Friesland, BAT training Friesland, Puppycursus Appelscha
Recensies
Hier moet je maar niet naar toegaan met je werkhond, want als hij een beetje wild doet of piept, dan krijgt de hond meteen een stempel. Bovendien schoffeert ze je door tegen groepsgenoten te zeggen dat ze er rekening mee moeten houden dat het misschien een poosje minder goed gaat met zo n hond in de groep. Ze schildert mijn uiterst sociale, 7 maanden oude en gewoon enthousiaste hond bij wijze van spreken af als een crimineel. Echt heel erg!
Perfect ze is betrokken met de honden . En ze weet heel veel. Het mooie vind ik dat er altijd een is die les geeft. En dat is Ester zelf.
Niet iets voor mij, zou hier nooit weer heen gaan. Maar dat is mijn ervaring
Fantastische hondenschool met verstand van kalmerende signalen bij honden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid