facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EstherBennett

EstherBennett
Adres:
Telefoonnummer: +31 15 203 3543
Stad: Pijnacker


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00

Recensies
Ik heb een gesprek gehad samen met Esther over het starten van een podcast. Zij kwam met goede en praktische uitvoerbare ideeën. Het was een fijn gesprek, waarbij Esther meedacht naar wat voor mij werkte. Ik had wat uitstelgedrag, maar inmiddels mijn eerste podcast opgenomen.
Esther heeft me heel goed geholpen met de techniek. Waar ik normaal gesproken uren over een klein onderdeel zou hebben gedaan heb ik samen met Esther in no time voor elkaar gekregen. Ook hebben we gekeken welke strategie het beste past bij mijn aanbod. De gecombineerde werkwijze vind ik erg prettig én leerzaam. Een aanrader om met Esther samen te werken!
Ik zat bij Esther in de podcast met mijn vraag. Het was heel fijn om mijn ideeën met haar te delen en haar onbevangen reacties te horen. Doe wat jou past, is de belangrijkste boodschap die ik heb onthouden. Esther is heel open, bevlogen en positief. Daar word ik heel blij van!
Wat een heerlijke challenge! Ik heb deze uitdaging gebruikt om ouderwets te bellen naar potentiële klanten die ik eerst had laten liggen. Dat bleek super nuttig! Het heeft mijn prille bedrijf echt een boost gegeven en ik ben aanzienlijk gegroeid. Zowel in de omvang van mijn klanten als in mijn eigen zelfvertrouwen. Super! De miniaturen op bijgevoegde foto’s zijn voor één van die klanten gemaakt
Esther heeft me geholpen met de techniek. Ze vond snel 'het probleem' waar ik tegenaan liep. Ik kreeg ook handige marketing tools. Fijn!
Esther weet heel goed waar ze het over heeft! Ze luistert naar wat je te zeggen hebt en waar je tegen aan loopt. Ze kijkt ook naar het hele plaatjes en komt hierdoor met geweldige tips en advies. Super fijn om haar te leren kennen en haar kennis te mogen gebruiken
Aanrader! Esther heeft me geholpen met heel veel praktische vragen omtrent mijn online programma. Met name met programma’s als Poppyz, Mailblue en Wordpress, maar daarnaast denkt ze ook mee in de stappen die je wil gaan nemen. Energieke meid en fijne sparringspartner!
Ik heb bij Esther een strategiegesprek gehad Van 1001 ideeën naar 1 succesvol verdienmodel. Ik heb namelijk zoveel ideeën in mijn hoofd en had behoefte om te sparren. Esther heeft mij veel inzichten gegeven over mijn tarieven, de inrichting van mijn diensten en wat ik anders kon aanpakken. Het gesprek heeft mij erg geholpen met mijn focus voor de komende periode. Echt een aanrader, heel erg bedankt Esther!
Een live coaching online gekregen. Ik werd gecoached in helder krijgen van mijn volgende stap in het online werken van mijn business en ineens de ervaring van online te zijn. Wat een fijne ervaring was dat, ik voelde me heel gerespecteerd in mijn kennis en ik voelde me zelfs sterker worden in het kunnen brengen van mijn kennis. Ze brengt kan mooi woorden en elementen halen uit mijn vertelsels en die naar de oppervlakte brengen zodat ik me er meer bewust van kon worden. Het heeft me echt doen groeien in mijn zelfvertrouwen in mijn business. Het 2x uitvallen van het systeem maakte haar niet zenuwachtig en daardoor mij ook totaal niet. Het was een mooie sprong en stimulans in mijn verdere stappen. Ik weet nu... ik moet starten met mijn lanceringspagina en mezelf in de wereld gaan zetten! Dus ik ben er na ons gesprek maar direct aan de basis mee begonnen. Ik kan weer verder gaan. Dank je wel Esther.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid