facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esther van Bladel, Remedial Teaching & Dyslexie Begeleiding

Esther van Bladel, Remedial Teaching & Dyslexie Begeleiding

Info

Remedial Teaching, RT, bijles, dyslexie begeleiding nodig? Allemaal redenen om eens contact met mij op te nemen.

Geschiedenis

Sinds 1996 werk ik in het basisonderwijs. Gaandeweg de jaren, ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het begeleiden van individuele kinderen of kleinere groepjes kinderen. Ik haal veel energie uit mijn werk met kinderen die net iets anders nodig hebben dan wat school te bieden heeft. Mijn grootste werkplezier haal ik uit de groei die ik zie bij de kinderen. Groei in kennis en vaardigheden, maar ook groei in zelfvertrouwen en zelfinzicht.

Wanneer ouders contact met mij opnemen, gaan we eerst in gesprek over en het liefst met hun kind; Waar lopen ouders en kind tegen aan, wat zijn de wensen, wat zijn de doelen, wel of geen huiswerk. Allemaal zaken die we vooraf bespreken.

Liefst heb ik ook een gesprek met de school en ouders samen. Wat zijn de ervaringen van school en hoe kunnen we elkaar sterker maken. Ik heb ervaring met diverse lesmethodes die gebruikt worden op school en binnen de RT. Hierdoor kan ik zo optimaal mogelijk aansluiten bij de leervragen van uw kind.

Wanneer een kind een langer traject ingaat, wordt er regelmatig een tussen evaluatie gepland. Afhankelijk van de wensen van ouders, mondeling of schriftelijk. Zo kunnen doelen worden bijgesteld en lesstof aangepast worden.

Mijn insteek is om samen een sprong voorwaarts te maken, zodat uw kind daar zijn hele schoolcarrière plezier van heeft.

Adres:
Stad: Hapert


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid