facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esther's kinderopvang Pinokkio

Esther's kinderopvang Pinokkio

Info

gastouder dagopvang buitenschoolse opvang
kinderopvang aan huis kleinschalig flexibele opvang. Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 6.30-19.00uur

Geschiedenis

kinderopvang in de leeftijd van 3 maanden tot 12 jaar.
geopend van maandag tot en met vrijdag van 6.30 uur tot 19.00 uur



"Gastouder/kinderopvang"
Adres: Koningin Wilheminastraat 11, 7061ZL Terborg
Telefoonnummer: 0658838296
Stad: Terborg
Route: Koningin Wilheminastraat 11
Postcode: 7061ZL


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 19:00
Dinsdag: 06:30 - 19:00
Woensdag: 06:30 - 19:00
Donderdag: 06:30 - 19:00
Vrijdag: 06:30 - 19:00

Recensies
Wij zijn eerder bij Esther geweest naar alle tevredenheid maar gezien de vakanties van Esther kwamen wij i.v.m. opvang van onze dochter niet meer rond gezien we een klein netwerk in de buurt hebben. We zijn toen over gestapt naar Humankind ook prima maar toch anders dan bij Esther. We zijn nu sinds een jaar weer terug bij Esther. Ik wilden graag switchen van baan, maar meer dagen waren bij Humankind niet mogelijk waardoor we Esther opnieuw hebben benadert. Dit maal met 2 kids. We werden zoals verwacht weer met open armen ontvangen en het voelde net als de eerste keer weer erg vertrouwd. Zowel onze oudste als jongste gaan met veel plezier naar Esther. Esther is eerlijk en oprecht en denkt mee in oplossingen als je hierom vraagt. Esther onderneemt veel met de kids, zowel thuis als buiten de deur. Hier worden we altijd van op de hoogte gehouden doormiddel van leuke foto’s! Uiteraard voor privé gebruik i.v.m. de privacy van de andere kinderen. Ook als er wat ondersteuning nodig is vanuit school dan bedenkt Esther wel weer een methode om daar in de opvang ook mee aan de slag te gaan. Kort om alles is mogelijk en aan alles en iedereen wordt gedacht, en dat allemaal met een flinke dosis humor en liefde! En laten we de woensdag ochtend en de vrijdag middag niet vergeten! Hier kijken onze kids ook altijd naar uit! Op woensdag morgen komt “woensdag oma Marion” en op vrijdag middag is het feest want dan is Danny thuis.
Een top gaat ouder ! Het speeltuin/koffieboerderij verhaal gaat over ons kindje. Ik wil niet dat er op dit moment gebruik gemaakt word van openbare toiletgelegenheden vanwege achterliggende redenen. Esther heeft hierin goed gehandeld en is een heel fijn en lief mens. Wij vertrouwen haar 100% met ons kind en heeft met iedereen het beste voor. Ons kind gaat elke keer weer met plezier er naar toe.
Onze jongste gaat iedere keer weer met plezier naar de opvang bij Esther. De huiselijke sfeer, korte lijnen, de flexibiliteit en het meedenken van Esther zijn van meerwaarde. Een dikke knuffel van Max
Begeleiding ongeschikt zit heletijd op mobiel bij koffie boerderij Als kind vraagt mag ik naar wc moet ze het maar in haar luier doen Ongeschikt als Begeleiding
Na jaren trouwe dienst nog steeds super blij met deze gastouder. Duidelijk en consequent voor onze kinderen met een flinke dosis liefde is het perfecte recept voor onze meiden. Altijd worden we op de hoogte gehouden met leuke foto's van de leuke activiteiten die ze ondernemen. Niets is te gek bij Esther!
Onze zoontje van 8jaar gaat graag naar esther's kinderopvang pinokkio en hij voelt zich veilig bij Esther. En komt vrolijk thuis.
Geweldige kinderopvang. Gastouder Esther is lief, zeer bekwaam en altijd up-to-date. Gezelligheid, leuke uitstapjes en heel flexibel !
Super gezellige en gemoedelijke kinderopvang. Geleid door Esther een leuke flexibele gastouder die helemaal up to date is.
Erg fijne opvang. Erg kundige gastouder met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Daarnaast is met goed overleg veel mogelijk en is ze erg flexibel.
goeie en leuke opvang voor elk kind wat wils zowel groot als klein mijn zoontje en dochter gaan er met plezier heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid