facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso Vissers Horst

Esso Vissers Horst
Adres: Stationsstraat 90, 5961 HS Horst, Nederland
Telefoonnummer: 077 399 9205
Staat: Limburg
District: Horst aan de Maas
Stad: Horst
Route: Stationsstraat
Huisnummer: 90
Postcode: 5961 HS


Openingstijden

maandag: 06:00–22:00
dinsdag: 06:00–22:00
woensdag: 06:00–22:00
donderdag: 06:00–22:00
vrijdag: 06:00–22:00
zaterdag: 07:00–22:00
zondag: 07:30–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
tankpool24 tankpool24 20 meter
bp bp 343 meter
Recensies
Ze waren al erg duur, dan wel niet de duurste uit de regio qua brandstof. Dan hoop je dat je er iets voor terugkrijgt.nDe wasstraat is onlangs vernieuwd, en om dat te vieren geven ze korting op het normale wasstraattarief. Helaas blijven vliegjes, vogelpoep, en strepen gewoon zitten op de ruit van m’n auto. Dit heb ik niet bij een wasstraat van een bedrijf wat alleen maar wasstraten heeft en dus geen benzinepomp.nVerder kwam ik laatst absurditeit ten top tegen: de benzineprijs is nog steeds de hoogste uit de omgeving, maar nu heb je ook een schermpje op het vulpistool en een speaker bovenop de pomp om reclame door je strot te duwen.nMij niet gezien, ik tank en was m’n auto wel elders.
Personeel wasstraat ronduit slecht. Je wordt afgeblaft waar je bij staat. Slagboom gaat niet open en er wordt vanaf 20m afstand naar je geschreeuwd dat je een bon moet scannen. Maar bij contactloos betalen krijg je geen bon en gaat de slagboom niet vanzelf open.nnWasstraat is daarbij ook niet om over naar huis te schrijven.nnHoofdreden om niet meer terug te komen is in ieder geval de waardeloze behandeling die je als klant krijgt bij de wasstraat.
Komplete shop geweest om vakantie was te doen en broodjes gekocht met koffie. Goede verse spullen aardige mensen.
Euro 3,10 voor een half gevuld bekertje met lauwe thee, en een theedoos die praktisch leeg is.
Prima tankstation met een schone wc en vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid