facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso Sassenheim

Esso Sassenheim

Info

Esso benzine station op de Oosthoutlaan in Sassenheim/Voorhout. Voor tanken, wassen, een heerlijk broodje of snack.

Adres: Oosthoutlaan 2, 2171TZ Sassenheim
Telefoonnummer: 0252212489
Stad: Sassenheim
Route: Oosthoutlaan 2
Postcode: 2171TZ


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage A. Borst & zn. Garage A. Borst & zn. 2 km Wij zijn een garagebedrijf met een zelftankstation inclusief een ruime shop. Daarnaas...
Recensies
Bodemreiniging wasstraat deed het niet, gemeld. Netjes opgelost met gratis wasbeurt voor wanneer deze weer gemaakt is.
Klein maar fijn tankstation, leuk winkeltje en redelijke brandstofprijzen.
Prima tankstation met een wasstraat das wel fijn.
De wasstraat wordt 1 uur voor het sluiten om 20 uur van het tankstation gesloten om 21 uur. Ik was er om 19:45 en heb ik gehoord dat het te laat is. Als jullie zeggen dat jullie de wasstraat om 20 uur sluiten, dan moeten jullie het om 20 uur sluiten en niet 15 minuten van tevoren. Daarvoor hebben jullie 1 uur beschikbaar die jullie kunnen gebruiken om de wasstraat te sluiten. Zonde van mijn tijd.
Heerlijke broodjes en vriendelijk personeel.
Helaas niet open op de desbetreffende tijden, zeer jammer.
Vanmorgen kwam ik bij het Esso station in Voorhout, ik moest ruitenvloeistof kopen voor mijn auto. De mevrouw achter de kassa vroeg of ik een speciaal kokertje erbij wilde om het in het reservoir te doen. Ik zei: Waar gebruik je dat voor? Ze kreeg snel in de gaten dat ik hier dus geen verstand van had. Mevrouw ik kom u daar wel even bij helpen, in de Regen dus. Ze deed de motorkap voor mij open en ze heeft mij uitgelegd hoe dat moest en ze controleerden gelijk mijn oliepijl maar even. Deze auto heb ik 2 maanden dus ik wist echt niet waar alles zat en hoe het werkt. Zoonlief regelt dat normaal voor zijn moeder of in de garage bij een beurt. Deze dame maakte mij dag heel bijzonder, ik dacht “ wat een zeldzame vriendelijke vrouw was dit” mijn dank aan deze mevrouw u maakte mijn dag een stuk vrolijker!
Prima tankstation, schone toiletten wat een zeldzaamheid is, verse broodjes en vriendelijk personeel. Wel is het een versleten gebouw.
Prijzen bij dit tankstation zijn doorgaands onder het gemiddelde, rijdt ik graag voor langs! Er is een bakkerij binnen voor ontbijt en lunch, en het personeel is netjes en atent. Helaas geen pinpomp dus let op de openingstijden.
Ik werk er achter maar de vrouw die de broodjes smeert mag wel wat klantvriendelijker zijn en iets scheutiger met het beleggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid