facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso

Adres: 17 Kerk straat, 7471 AE Goor
Telefoonnummer: +31555380452
Stad: Goor
Route: 17 Kerk straat
Postcode: 7471 AE



op zoek naar gerelateerd: Esso A12, Esso betaalmogelijkheden, Esso Express, Esso Amsterdam, Esso openingstijden, Esso Galgeveld, Esso Muiden, Esso cadeaubon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Servicestation Hoek Servicestation Hoek 2 km Druk, netjes, voor mij het dichtstbijzijnde tankstation waar ik E5 Vpower kan tanken.
Recensies
Anno 2023 nog steeds geen contactloos betalen en vaak niet werkende pinautomaten. Ook zou de gemeente voor de veiligheid kunnen denken aan een invoegstrook voor de weg uit de richting van Ambt Delden. Er gebeuren nu dagelijks gevaarlijke situaties omdat mensen plotseling remmen op een 80 weg om vervolgens af te slaan naar het tankstation. Vaak moet het eerst flink misgaan helaas. Het enige pluspunt zijn de competitieve prijzen, met name op vrijdag.
Als je hier gaat tanken raad ik aan het op vrijdag te doen, dan zijn de prijzen uiterst competitief. Contactloos betalen met de telefoon werkt totaal niet, waardeloos geregeld. Gelukkig had ik mijn bankpas bij me.
Niet handig dat er regelmatig geen bon uit de automaat komt door achterstallig onderhoud.
Waardeloze pin automaten
Stond met bijna lege tank voor de hekken... geen idee wat ze doen maar kan er niks...
Prima tankstation.
Vertaald door Google Altijd een van de goedkoopste stations. Origineel Always one of the cheapest priced station.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid