facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso

Adres: Rijksweg 75, Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: +31434092231
Stad: Eijsden
Route: Rijksweg 75


Recensies
Vriendelijke medewerker dat is goed. Shop is achterhaald. Stropen voor parkeren ontbreekt. Wordt te hard gereden. Wc is echt drama. En het kost 50 cent per persoon en ze kunnen er schijnbaar helemaal niks aan doen
Buitenlanders worden niet vertrouwd, zelfs niet als je je ID kaart, betaalkaart, visakaart en autosleutels achterlaat aan de kassa!
Super shop altijd vriendelijk geholpen.
Koffie gekocht voor onderweg. Vriendelijke medewerker. Sanitair was redelijk, geen hoogvlieger.
Laatste tankstation voor de grens, inclusief best grote tankstationwinkel en grote parkeerplaats.
Even gepauzeerd, de lijnen zijn onduidelijk. Waardoor er natuurlijk weer verkeerd geparkeerd wordt. Er wordt hard gereden op de parkeerplaats levensgevaarlijk.
Op 2 na de beste ballen gehakt
Prima tankstation vlak voor de grens.
Shop van het station is ok. WC's zijn alleen bereikbaar buitenom door poort met €0,50 toegangsprijs. Als je kind moet plassen ben je dit ook 2x kwijt. Verder is er geen ruimte om eventueel een baby te voeden of verschonen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid