facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esso Halsteren

Esso Halsteren
Adres: Steenbergseweg 10, 4661 RJ Halsteren, Nederland
Telefoonnummer: 0164 686 418
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Halsteren
Route: Steenbergseweg
Huisnummer: 10
Postcode: 4661 RJ


Openingstijden

maandag: 06:00–20:00
dinsdag: 05:30–21:00
woensdag: 06:00–20:00
donderdag: 06:00–20:00
vrijdag: 06:00–20:00
zaterdag: 07:30–19:00
zondag: 09:00–19:00

Recensies
Het bord met tarieven staat niet aan. Ik heb wel een keer getankt en werd niet positief verrast door het wat hogere tarief voor de euro95.nnEven goed checken dus.
Benzinestation langs doorgaande weg. Gemakkelijk om nog even te gaan tanken als je er toch langs komt.
Ik was gisteren dit benzinetank maar die Een Een oude vrouw werkt zij is discriminatie van mij gedaan ik ben goeie onderwijs vrouw zei Nodig cursus goed communicator om te leren wij het echt echt echt van mij gemaakte discriminatie ik woon dichtbij ongelofelijk nog leren customer service skillsnWat zijn nodig is .nnOvertuigende spreekvaardigheid. Denk aan de meest overtuigende spreker in uw organisatie. ...nEmpathie. ...nAanpassingsvermogen. ...nMogelijkheid om positieve taal te gebruiken. ...nDuidelijke communicatieve vaardigheden. ...nZelfbeheersing. ...nVerantwoordelijkheid nemen. ...nGeduld.
Aardige dame die me hielp, alleen voor 1 uurtje de aanhanger huren vond ik wel veel geld. Ik denk dat ik voortaan dat ergens anders doe.
Een adapter gekocht. Medewerker zei het bonnetje te bewaren voor als deze het niet doet. Terplekke geprobeerd en deed het inderdaad niet. Geld teruggekregen en aan ons het verzoek de adapter weer in de winkel te hangen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid