facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Essentials Tea // Full Leaf Biologische Thee

Essentials Tea // Full Leaf Biologische Thee

Info

Essentials Tea staat voor hoogwaardige kwaliteitsthee in zowel product als beleving. Al onze producten zijn biologisch en zonder toevoegingen.

Geschiedenis

Essentials Tea levert hoogwaardige, 100% biologische full leaf thee & kruiden voor zowel de horeca, biologische winkels als particulieren. Wij kopen in via direct trade. Wij kopen dus direct in bij de bron. Door zelf naar onze leveranciers te gaan weten we precies waar onze producten vandaan komen en kunnen zo een optimale smaak en versheid garanderen. Aan onze producten wordt niets toegevoegd. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van aroma's en toegevoegde suikers. Alles is puur natuur. Tevens ontwikkelen wij accessoires op theegebied. Onze producten zijn altijd zo duurzaam mogelijk, wat ten goede komt aan de smaak en het milieu. Essentials tea staat voor exclusiviteit, gebruiksvriendelijk en kwaliteit.

Adres: Fabriekstraat 67, 5051 HN Goirle
Telefoonnummer: +31(0)641275916
Stad: Goirle
Route: Fabriekstraat 67
Postcode: 5051 HN



op zoek naar gerelateerd: Essentials Thee, Biologische thee horeca, Biologische witte thee, Biologische Buchu thee, Biologische witte thee pioen, Thee concept horeca
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cooljuice Cooljuice 547 meter Cooljuice is hét product als je in een korte tijd veel gezonde voedingsstoffen binnen...
Horesca Smulders Horesca Smulders 1 km Zeer slechte chauffeurs! Nemen zelf voorrang, schandalig!
Bakkerij Schellens Goirle Bakkerij Schellens Goirle 25 km Leuk personeel wat zeer vriendelijk helpt. Goede kwaliteitsproducten.
Recensies
De mooiste theeën die er te krijgen zijn en nog volledig biologisch ook. Je ziet en proeft dat er veel zorg en tijd aan de smaken en selectie is besteed. Echt een aanrader!
Top producten en vakmensen met veel passie voor thee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid