facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Essence Culinair

Essence Culinair

Info

Essence Culinair is een kookclub: alles wat we doen heeft te maken met eten, drinken en lekker zelf aan de slag in de keuken. Kom ook!

Geschiedenis

Essence Culinair is een kookclub: alles wat we doen heeft te maken met eten, drinken en lekker zelf aan de slag in de keuken. Kom ook!

Wordt lid van een kookclub, neem kooklessen, vier je verjaardag, kom met je vriendenclub, volg een masterclass bij een topchef uit de regio.

Kom genieten van het eten, topwijnen en de mensen met wie je kookt.

Adres: Handelsweg 23a, 5683PS Best
Telefoonnummer: 06-54280059
Stad: Best
Route: Handelsweg 23a
Postcode: 5683PS



op zoek naar gerelateerd: Aziatische kookworkshop Eindhoven, Kookstudio Eindhoven Otto, Kookworkshop 2 personen Brabant, Mannen kookworkshop, Kookworkshop Italiaans Eindhoven, Kookstudio huren Eindhoven, Kookcursus, Kookworkshop aan huis Brabant
Recensies
Een kookworkshop gehad bij Wil. Erg vriendelijk ontvangen en een geweldige avond gehad. Heerlijk gekookt onder goede begeleiding van Wil.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Essence Culinair met het openbaar vervoer


Best, Industrieweg 410 meter
9
Best, Industrieweg 420 meter
9

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid