facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ESS Zonnepanelen

ESS Zonnepanelen

Info

Uw partner in besparen op uw energie rekening tot wel 100% !

Geschiedenis

Het verbeteren van het milieu is van grote noodzaak én pakt ook nog eens positief uit voor de financien!



"ESS Zonnepanelen is van oorsprong een installatie/bouw bedrijf van Boelens Senior. Inmiddels hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader met ESS Zonnepanelen de duurzame schoenen aangetrokken. Deze stap naar duurzaamheid is alweer 13 jaar geleden. Wij hebben enorme stappen mogen maken op de duurzame markt en hebben gezorgd voor een gezonde constante groei binnen ons sterk familiebedrijf.Ons kantoor is gevestigd in Geleen en is dagelijks geopend voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie over onze producten. Onder het genot van een kop koffie of thee staat team ESS Zonnepanelen graag voor u klaar!"

"ESS Zonnepanelen is van oorsprong een installatie/bouw bedrijf van Boelens Senior. Inmiddels hebben zoon en dochter met de ervaring en kennis van hun vader met ESS Zonnepanelen de duurzame schoenen aangetrokken. Deze stap naar duurzaamheid is alweer 13 jaar geleden. Wij hebben enorme stappen mogen maken op de duurzame markt en hebben gezorgd voor een gezonde constante groei binnen ons sterk familiebedrijf.Ons kantoor is gevestigd in Geleen en is dagelijks geopend voor een vrijblijvend adviesgesprek en meer informatie over onze producten. Onder het genot van een kop koffie of thee staat team ESS Zonnepanelen graag voor u klaar!"
Adres: Hofkamp 24,, 6161DC Geleen
Telefoonnummer: 0858000236
Stad: Geleen
Route: Hofkamp 24,
Postcode: 6161DC



op zoek naar gerelateerd: ESS Zonnepanelen algemene voorwaarden, ESS Zonnepanelen Reviews, Hofkamp 24 geleen, ESS Victron, Zonnepanelen Zuid Limburg, Duurzaamheidslening Geleen, Zonnepanelen installateur Maastricht, Essent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petec Solar- Zonnepanelen Petec Solar- Zonnepanelen 363 meter Na veel vegelijken hebben we onze keuze gemaakt, en gekozen voor Petec Solar. Sebas ...
Recensies
ESS Zonnepanelen heeft vorige jaar bij mij 10 zonnepanelen geplaatst. Het voortraject verliep soepel en een datum voor het plaatsen werd gemaakt. Tijdens het plaatsen van de panelen merkte een monteur op dat het verkeerd ingemeten was en moest ik met tegenzin akkoord gaan om de resterende drie panelen op mijn garage te leggen. Anders had ik 3 panelen minder gehad en was het niet rendabel om nog panelen te gaan leggen. Het verdere plaatsen is die dag goed verlopen. Sindsdien was de dakgoot aan het lekken, en na ESS hier gecontronteerd te hebben bleven ze zeggen dat ze dit niet gedaan hadden, dat was dan wel heel toevallig de dag na het plaatsen van de panelen. Na een discussie wilden ze het ook niet repareren, maar na een negatieve review konden ze het plotseling wel repareren. Nu een jaar later begon mijn dakkapel te lekken, en toen de dakdekker op het dak ging kijken zag hij dat het dakleer erg ver versleten was. ESS heeft tijdens het plaatsen mij hier niks van verteld, en is volgens de dakdakker onacceptabel dat ze op deze staat van het dakleer een zonnepaneel doen plaatsen. Buiten de kwaliteit van het dak lagen ook aantal daktrims half los en zaten er ook op paar plaatsen spijkers los in het dak, en is vermoedelijk ontstaan door overbelasting op een of andere manier. Ook hierover heb ik contact opgenomen met ESS en vriendelijk aangesproken maar ook hier voelde ze zich niet verantwoordelijk voor. Het ergste was ook nog dat ik moet betalen voor 1 paneel te laten de- monteren. Hier vragen ze zich zonder schaamte 250 euro voor, terwijl zij mij eerlijk hadden moeten adviseren om geen paneel op het dakkapel te leggen. Ook tijdens het de-monteren van het paneel was de monteur vergeten een dakpan terug te schuiven waardoor er nog meer water binnen is gekomen. Ik ben dus niet te spreken over hun service, en zal daarom niemand aanraden om de panelen bij ESS te kopen. Het verkopen gaat snel maar zodra er problemen komen vragen ze zich geld of ze ontkennen dat ze verantwoordelijk zijn. Bij dit bericht heb ik ook aantal foto's aan toegevoegd om jullie het te laten zien.
Zeer tevreden over de communicatie en installatie. Goede prijs/kwaliteit-verhouding en komen de afspraken na. Alles naar verwachting. Wij wonen een behoorlijk eind bij Geleen vandaan, maar dat was gelukkig geen probleem. Zeker een aanrader!
Om te beginnen: de communicatie vooraf en de installatie van de panelen verliepen soepel; duidelijke stapsgewijze instructies voor de voorbereiding en afspraken gemaakt over wat er ter plekke moest worden aangepakt. De groepenkast moest ook worden vervangen, waarvoor ik een offerte kreeg die later ook nog mocht worden aangepast voor de installatie van een extra groep. Na montage van de groepenkast bleek echter het goedkoopste merk te zijn gebruikt, waarvan de kosten mijns inziens niet in een redelijke verhouding staan met het betaalde bedrag. De communicatie verliep nu een stuk minder soepel. Een ontvangstbevestiging van mijn klacht kreeg ik niet. Er werd wel gereageerd op mijn bezwaar, maar in feite werd mij medegedeeld dat ik niet had mogen verwachten dat voor de betreffende prijs een hoger geprijsd en onder de elektriciens die ik gesproken heb beter aangeschreven merk zou worden geleverd en dat hun marge minder hoog was dan ik dacht. Daarop vroeg ik om een kostenspecificatie om dat te kunnen controleren, maar daarop heb ik geen reactie meer ontvangen. Voor zonnepanelen zou ik dit bedrijf best kunnen adviseren, maar aanvullend werk aan de groepenkast zou ik met mijn huidige kennis niet door ze hebben laten doen. Het gemak van alles uit één hand weegt voor mij niet op tegen de relatief hoge kosten.
Op het moment dat er een dak reparatie uitgevoerd moet worden en de zonnepanelen 7 van de 10 tijdelijk gedemonteerd en gemonteerd moet worden staat de prijs niet in verhouding tot het aantal werkuren. Men kan het demonteren en monteren niet door een andere leverancier laten uitvoeren vanwege de garantie. De kosten bedragen dan 42% van de oorspronkelijke aanschaf van 10 zonnepanelen inclusief plaatsen. Uiteindelijk is men met het demonteren en monteren in het totaal afgerond 8 uur bezig geweest en hebben we € 2.394,71 moeten betalen m.a.w. een uurloon van € 299,34. Dit bedrag staat niet in verhouding met andere leveranciers van zonnepanelen. Mijn buren hebben tegelijkertijd hun dak laten repareren en hun koste n voor het demonteren en monteren van de zonnepanelen bedroeg € 500,- Over dit onderdeel van de service ben ik zeer ontevreden.
Zijn uitermate blij en tevreden met de keuze voor ESS als zonnepanelen leverancier. Fijne, nette, en zeer klantvriendelijke communicatie. Goed verkoopgesprek, prima after Sales contacten, zeer goede en soepele montage, met duidelijke uitleg. Top dus!
Goed en eerlijk advies en vakkundige mensen in dienst. Ben zeer tevreden over de panelen
Zeer tevreden over de installatie. Vriendelijke vakkundige monteurs die 21 panelen binnen 2,5 / uur naar volle tevredenheid geplaatst hebben. Alles naar verwachting en conform vooraf besproken offerte. Top leverancier!!
17 panelen geplaatst in Nieuw Bergen L door ESS zonnepanelen de jongens hebben zeer netjes alles geïnstalleerd en alle kabels netjes weg gewerkt. wij zijn zeer te vreden met ESS zonnepanelen.
Ess Zonnepanel is een heel slecht bedrijf omdat 2 van mijn medewerkers in 4 weken werkten, beiden minder rekeningen betaalden en mijn rekening nooit betaalden, geen eerlijke mensen dit is antwoord ja, ik heb met u gewerkt, ik kan het aantonen, en indien nodig heeft mijn advocaat, die de werkuren en facturen die ik van u heb ontvangen bij mijn publicaties heeft ingediend, ook een waarschuwing gegeven voor onbetaalde facturen indien nodig. Ik zal het hier plaatsen indien nodig
Top bedrijf! Komen gemaakte afspraken na vanaf opname tot oplevering en de monteurs zijn vriendelijk en vakkundig. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid