facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espresso Service Repair

Espresso Service Repair

Info

Voor al het onderhoud en reparaties aan uw espressomachine. Zowel zakelijk als consument. Tevens verkoop van accessoires, onderdelen en onderhoudsproducten. Ook voor nieuwe en occasion espressomachines kunt u bij ons terecht.

Geschiedenis

Voor al het onderhoud en reparaties aan uw espressomachine. Zowel zakelijk als consument. Tevens verkoop van nieuwe en tweedehandsmachines, accessoires, onderdelen en onderhoudsproducten.



"Espresso Service Repairheeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van service- en reparatie van koffiemachines/espressomachines. Voor zowel consumenten als kleine bedrijven.Officiële dealer van o.a. Ascaso ,Bellezza, ECM, Nivona, La Pavoni, Profitec, Quick Mill , Rocket, Smeg, Vibiemme.Voor advies en aankoop van nieuwe of occasion espressomachines kunt u bij ons terecht. Inruil is ook mogelijk.Tevens verkopen wij onderdelen, onderhoudsproducten, accessoires, koffiebonen voor scherpe prijzen.Voor goede persoonlijke service en garantie bent u bij ons op het juiste adres."
Adres: Gieterijstraat 81, 2984AB Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180471782
Stad: Ridderkerk
Route: Gieterijstraat 81
Postcode: 2984AB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:30
Dinsdag: 09:30 - 16:30
Woensdag: 09:30 - 16:30
Donderdag: 09:30 - 16:30
Vrijdag: 09:30 - 16:30
Zaterdag: 11:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Espresso machine piston, Espresso machine reparatie Haarlem, Koffiemachine reparatie Rotterdam, ECM piston, E61 repair, Espresso winkel Haarlem, Espresso trading, Nespresso reparatie Rotterdam
Recensies
Mooie nieuwe espressomachine gekocht, uitgebreide uitleg gekregen. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Had een klein opstartprobleempje, maar na telefonisch advies gelukkig verholpen. Lekkere cappuccino gekregen bij het uitstekende advies. Topzaak !!
Altijd nette en vriendelijke service! Daarnaast ook eerlijk advies bij aanschaf nieuwe Nivona koffiemachine. Mijn favoriete adres voor koffiebonen! Top!
Uiterst positieve ervaring. Op aanraden van een bekende naar de zaak gegaan. Daar super vriendelijk geholpen onder het genot van een koffie, maar vooral heel goed advies gekregen op basis van mijn wensen. Duidelijke passie voor koffie hebben ze hier! Ook advies en het doornemen van onderhoud wordt aan gedacht. Er was een portafilter niet op voorraad die ik graag wilde, maar die is vanuit de leverancier verzonden zaterdag machine gekocht en dinsdag was de portafilter thuis bezorgd!. Echt alleen maar lof.
Leuke winkel met vriendelijk en kundig personeel. Kom hier zeker nog een keer terug!
Na jaren Jura nu een mooie en fijne koffiemachine aangeschaft welke dus WEL heerlijk warme Latte & Cappuccino maakt..., de NICR ? 825. Super advies en duidelijke uitleg met verstand van zaken en mensen die de tijd voor je nemen! Geweldige machine ! Bedankt !
Mijn Isomac is na de servicebeurt weer helemaal perfect. Ik ben zeer te spreken over de kennis en vakmanschap van Berend. Ennn.. je krijgt een heerlijke cappuccino als je je machine brengt en weer ophaalt.
Klantvriendelijke, excellente service en een absolute aanrader voor onderhoud en verkoop van espressomachines. Hartelijke ontvangst, denken goed met de klant mee. Ik ben er vakkundig en bijzonder klantgericht geholpen en ook bij nazorg was geen moeite te veel. Ik kom hier zeker de volgende keer weer!
Super aardige mensen. Echt een koffiezetapparaat-fluisteraar! Dmv 2 telefonische consulten, en een goed onderdeel, zelf mijn geliefde rancilio silvia weten te fixen
Vanmorgen een gouden tip gekregen van Berend om de lekkage van onze Bezzera te verhelpen. Jammer dat we in Spanje zo ver weg wonen. Hartelijk dank Berend!
Deze man schrijft Service met de hoofdletter S! Altijd een warm bad als je daar binnenstapt. Veel kleine reparaties worden direct gedaan en de prijzen altijd vriendelijk. Ik heb mijn ECM molen gekocht bij Berend en de levering was snel en goed. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Berend zijn machine te laten onderhouden / te kopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid