facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esports Game Arena

Esports Game Arena

Info

Welkom bij Esports Game Arena, een walhalla voor gamers. Het is dé locatie voor game- en esportstoernooien en zakelijke evenementen. Er is een podium voor (inter)nationale topteams, een studio voor online content en een esportsbar met eten en drinken.

Geschiedenis

Welkom bij Esports Game Arena, een walhalla voor gamers. Het is dé locatie voor game- en esportstoernooien en zakelijke evenementen.



"De Esports Game Arena is volledig vernieuwd met een extra grote Game Mania Zone, waar je ook op de Nintendo Switch kan spelen. We hebben een compleet nieuwe Game Room met PlayStations en pc's. Onze studio is beschikbaar om te streamen met je vrienden.Er zijn regelmatig gametoernooien, die te vinden zijn in de kalender op de website.Het is nu mogelijk om samen VR games te doen of zelfs een VR Escape Room in de wereld van Assasin's Creed, Far Cry en Prince of Persia.Er is een super gezellige Sportsbar met eten en drinken. Je kan sport kijken, maar er zijn ook pooltafels, dartborden en meer. We organiseren leuke activiteiten zoals een pubquiz, maar je kan er zelf ook iets organiseren.Kinderfeestjes, teamuitjes of de hele locatie huren!"
Adres: Raadhuisstraat 134, 2406 AJ Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: +31 172 74 50 33
ln.aneraemagstropse@ofni
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Raadhuisstraat 134
Postcode: 2406 AJ



op zoek naar gerelateerd: esports game arena openingstijden, esports game arena twitter, esports game arena alphen aan den rijn, esports game arena in alphen aan de rijn, esports game arena twitch, esports arena alphen, esports game arena geplande evenementen, game toernooi nederland 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
wet en wild wet en wild 1 km We komen hier zo nu en dan, het is echt een leuke locatie met het uitzicht op de tele...
Recensies
WK Nederland-Argentinië gekeken. Super sfeer en vriendelijke bediening die handen te kort kwamen maar hun uiterste best deden. Patat en de Leffe Blond was heerlijk. Dit was mijn eerste bezoek maar ga er vast nog eens terug om te darten of op de flipperkast te spelen
Vorige week was Rising Squid Lan 3 bij de esport arena. Personeel was heel vriendelijk, dachten goed mee en waren ook erg behulpzaam. De zaterdagavond wouden we karaoke aansluiten, hierbij dachten ze allemaal mee. Dank Rubby, Noëlle en Nick voor de goede zorg, hopelijk tot een volgend Splatoon event!Eten: 5/5
Met onze vereniging hier naartoe geweest voor een Mario Kart competitie. Was erg leuk om te doen. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam al had enige uitleg over de werking van de controllers wel handig geweest. Grootste minpunt was de prijs, die is in drie jaar tijd verdrievoudigd! Hierdoor konden we minder doen dan gehoopt.
Hele leuke plek om events te organiseren, daarnaast zeer vriendelijk personeel. Ook zit er een Game Mania aan vast waar je eventueel nog leuke dingen kan kopen. Voor een leuk avondje gamen, of spelletjes doen of drinken aan de bar is dit een excellente keuze!
Gave venue om te gamen op top of line hardware, een dartpijl te gooien of een biertje te doen. Alles is verder gratis als je een drankje neemt dus zeker een aanrader.
Super leuk ingedeeld en leuk en voor een goede prijs een plek om je avond door te brengen. Maar dat er dan zo een asociale man achter de bar staat is echt onbegrijpelijk. Kan geen 'vriendelijk' woordje vanaf. Bij binnenkomst: "wat wil je/wat kom je doen". Vervolgens teveel laten betalen en mij hiervan de schuld geven. En worden er achter je boze gebaren naar je gemaakt. Nogmaals leuke tent, kleine tip: ander personeel??
Wij zijn hier als bedrijfsuitje geweest en dat is een aanrader! We hadden het volledige arrangement met avondeten. Dit was super geregeld en lekker! Voor de drankjes werd gezorgd en regelmatig kwam er iemand langs om te vragen of we nog wat wilden drinken. We hadden ook een pooltafel gehuurd wat een hit was. Naast videogames hebben ze ook dartborden en gezelschapsspelletjes. Maar ook voor gezellig socializen is dit een prachtige omgeving. Het is er super gezellig en niet te druk. Zoals ik al zei: een aanrader!
Ik kocht mijn ps5 daar en werd goed geholpen door een leuke dame grts
Het idee van de zaak was echt super leuk, mooi ingericht en veel te doen. Maar de service hier was echt te bizar voor woorden. Echt 0,0 vriendelijkheid te herkennen. Van het woord klantvriendelijkheid valt door bepaald personeel nog veel te leren...
Erg leuke bar om heen te gaan, niet alleen voor het games aspect. Er wordt ook gepoold, gedart en voetbal gekeken. De sfeer die er hangt is erg positief en je vind je mensen van veel verschillende leeftijdsgroepen. De barman liet een beetje te wensen over, service kon beter, sneller en vriedelijker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid