facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esmée van Loon

Esmée van Loon

Info

Mijn naam is Esmée van Loon. Ik ben zowel videograaf als fotograaf en kan daardoor verschillende vormen van beeld creëren.

Geschiedenis

Mediavormgeving Fotograaf videograqaf



"Ben jij op zoek naar foto’s of video’s die echt bij je passen? Of wil je een brand design dat op jouw lijf geschreven is? Ik breng jouw verhaal in beeld. Met video’s, foto’s en ontwerpen die je hart verwarmen, je uitnodigen tot actie of je doen glimlachen.Ik help je om zichtbaar te worden en je boodschap te vertalen naar beeld - of je nou een bijzondere herinnering wilt vastleggen of wilt opvallen in jouw markt. Mijn doel is dat mijn content laat zien wie jij echt bent."
Adres:
Telefoonnummer: 0657668163
Stad: Lelystad-Haven


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00

Recensies
Enkele maanden geleden kwam Esmée, deze zeer knappe, charmante, ondernemende dame die duidelijk weet wat ze wil in mijn PT studio. Nog fitter en energieker, meer kracht en een kalme mind stonden op haar lijstje, zodat ze op persoonlijk vlak en haar onderneming nog meer kracht kan bij zetten. Geweldig om te zien hoe professioneel ze te werk gaat. Het mes snijdt inmiddels aan 2 kanten, want ik heb al dankbaar gebruik mogen maken van haar expertise. Te gast in haar smaakvolle ingerichte studio aan de Zilverparkkade waar ze professionals met raad en daad bijstaat. Chapeau dat ze met 24 lentes jong al zo’n onderneming heeft opgezet! Dear Esmée, heerlijk dat je op mijn pad bent gekomen en dat ik gebruik mag maken van jouw expertise.
 Er gaan ongetwijfeld nog meer momenten volgen!! Sportieve groet, Monique PTmonique
Samenwerken met Esmee voor mijn nieuwe branding was een feest. Ze maakt zulke mooie dingen! Ze luistert goed, neemt echt de tijd en kan dat wat je zegt tot leven wekken. Ik ben superblij met mijn nieuwe branding. Dank je wel Esmee! Liefs, Mariska Mama Dutch
GIFjes laten maken door Esmee en naar tevredenheid met hoge kwaliteit opgeleverd én direct online voor gebruik op Instagram. Ook stelt Esmee je op je gemak, terwijl de camera aangaat. Erg leuke ervaring!
Esmee is een schat en neemt je helemaal mee, stiekem vond ik het toch best wel spannend om een fotoshoot te boeken en voor de camera te staan. Esmee zorgt voor een ontspannen sfeer en zorgt dat alles vanzelf gaat, ook in de voorbereiding neemt ze je mee, ze helpt bij het kiezen van je outfits en geeft goed advies hierover. Dan de shoot wauwww dit was zo gaaf, ze laat je zo comfortabele voelen en dubbel checkt je moodboard drie keer of we niks vergeten zijn. En dan de foto’s dammmm die zijn zo mooi!! Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Ik ben zo onwijs blij en Esmee is fantastisch en een dikke aanrader
Onlangs heb ik een fotoshoot bij Esmée gedaan, mijn website kon wel een upgrade gebruiken en de professionele foto's die Esmée heeft gemaakt hebben hier zeker een bijdragen aangeleverd. Tijdens de shoot stelde Esmée mij meteen op me gemak, ze wist precies wat ik graag wilde en ze nam rustig de tijd om de foto's zo goed mogelijk in beeld te brengen. Esmée is ook nog eens hartstikke gezellig! Ik ben echt super blij met mijn mooie foto's. dank je wel Esmée!
Via een vriendin zijn wij bij Esmee terecht gekomen voor het maken van onze trouwvideo. Wij hebben dit als erg fijn ervaren. Esmee gaat grondig en professioneel te werk. Voor de bruiloft is er contact geweest om verwachtingen af te stemmen. Esmee nam ons mee in het proces en gaf ons ook ruimte zodat wij zelf mee konden denken. Daarnaast geeft ze haar advies zodat wij bepaalde keuzes konden maken over de video. Esmee is spontaan en laat je op je gemak voelen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er super blij mee. Wij zouden Esmee zeker aanraden aan mensen die een videograaf zoeken voor hun bruiloft!
Esmee heeft een geweldige promotievideo en bedrijfsvideo gemaakt voor mijn bedrijf. Briljante zet, want hierdoor kon ik mijn nieuwe klanten nog beter informeren en enthousiasmeren. Mijn bedrijf is nu weer flink gegroeid, en dat komt mede door de stap om met Esmee te gaan samenwerken. Daarnaast maakt ze prachtige foto's, helpt bij mijn social media en last bus not least: ze is ontzettend prettig in de omgang. Aanrader!
Esmee heeft afgelopen zomer mijn zwangerschaps shoot gedaan, mijn man en ik zijn hier heel blij mee! De foto’s zijn super mooi geworden en Esmee is ook echt iemand waarbij je je op je gemak voelt! Heel fijn als je niet graag voor de camera staat. Wij zijn erg dankbaar voor de mooie foto’s uit deze mooie tijd van ons leven!
Esmée heeft super mooie foto's gemaakt tijdens mijn merkstrategiedagen. Zowel van mij, als van de sfeer tijdens het event, als van mijn klanten in actie met mijn Branding Toolkit. Daardoor heb ik hele bruikbare foto's die heel goed in te zetten zijn voor storytelling op mijn website en op mijn socials. De foto's versterken mijn marketing en mijn brand. Dus dank Esmee!
Ik ben heel erg blij met de fotoshoot die ik met Esmée heb gedaan. Esmée heeft mij volledig ontzorgt en mij tijdens de shoot op mijn gemak gesteld. Het zijn zoveel mooie foto's geworden en ik kreeg ze ook super snel! Zo fijn dat je bij Esmée niet uit 100 foto's er 10 mag uitkiezen. Je krijgt ze gewoon allemaal. Zo fijn! Ik ben nu een half jaar verder en nog niet uitgekeken op mijn foto's. Ze zijn veelzijdig te gebruiken, mijn social media, website en op mijn producten. Ik ben heel erg blij en raad werken met Esmée aan iedereen aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid