facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ESET

ESET

Info

Met een gerust hart het internet verkennen. Een veiligere digitale wereld voor iedereen: ESET maakt dit mogelijk. Vertrouwd door miljoenen mensen.

Geschiedenis

Met een gerust hart het internet verkennen en zonder zorgen internetbankieren of online winkelen. Een veiligere digitale wereld voor iedereen: ESET maakt dit mogelijk. Vertrouwd door miljoenen mensen en bedrijven over de hele wereld. De beveiligingssoftware van ESET kenmerkt zich door gebruikersgemak en lage systeembelasting. Wij beschermen jou, terwijl jij zorgeloos geniet van de mogelijkheden die de digitale wereld met zich meebrengt.

Adres: Trapezium 304, 3364DL Sliedrecht
Telefoonnummer: +31(0)184 - 64 77 30
Stad: Sliedrecht
Route: Trapezium 304
Postcode: 3364DL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Computerboertje Sliedrecht Computerboertje Sliedrecht 2 km Computerhulp en reparatie aan huis
Nebreg ICT Nebreg ICT 4 km Sinds 1995 ontwikkelen Websites en voorzien wij organisaties van ICT Advies.
Recensies
Zowel voor bedrijf als particulier optimale ict beveiligings producten.
vandaag super goed geholpen met goede en duidelijke uitleg door Robert-Jan E. bij ESET met problemen met verlopen licentie en weer installeren van nieuwe licentie. TOP! Bedankt voor jouw hulp en geduld. Alleen jammer dat de wachttijd aan de telefoon altijd lang duurt. Gezien oudere reviews blijken er dus meer problemen bij het verlengen van een bestaande licentie...ik dacht dat het alleen aan mij lag...dus niet.
Heel erg jammer dat ESET niet op een wat ouder Windows-systeem wil werken. Het haalt zelfs z'n neus ervoor op nog vóór de installatie. Ook jammer dat dergelijke beperkingen nergens gecommuniceerd worden... Ik geef zelden een slechte score maar deze is toch echt verdiend.
ESET software werkt probleemloos en ben al jaren tevreden over de kwaliteit van hun producten. De software is niet het probleem, dat is het licentiesysteem. Het is me nog nooit gelukt om zonder problemen mijn licentie te verlengen of uit te breiden, zonder interventie van een helpdesk. Feedback schijnt niet te landen daar. Na meer dan 5 jaar de software gebruikt te hebben, ben ik een beetje klaar met dit sales amateurisme en overweeg ik om over te stappen op een ander pakket om die terugkerende frustratie te voorkomen. Zonde, want aan het product ligt het niet.
Wij willen jullie bedanken voor de support op onze Security Management Center en MDM platform. Met problemen en storingen kunnen wij altijd goed terecht bij ESET Nederland. De helpdesk is zeer vriendelijke en professioneel er wordt in oplossingen gedacht en niet in problemen. Vorige week was dat ook weer het geval, Tijdens het het gesprek worden ook tips doorgeven. Graag wil ik jullie nog bedanken voor de ondersteuning op afstand.
Vanaf het moment dat ik ESET beveiliging App heb geïnstalleerd werkt het perfect! Prijs kwaliteit verhouding goed. Op advies van costomer support maak ik inmiddels ook gebruik van ESET parent control, geeft ons een duidelijke inzicht en controle over de toestellen van onze kinderen. Onze kinderen moesten wel even wennen aan het feit dat ze nu eerst om toestemming moeten vragen om een App van 16+ te mogen downloaden kortom ESET leverd waar om gevraagd word.
Mijn schoonmoeder op bezoek 1e kerstdag een hoop computer problemen en deze opgelost totdat de ESET verlengt moest worden, dit gedaan hebbende en er betaald was geen licentiecode ontvangen per mail. Geprobeerd te bellen met de support maar ja met de feestdagen gesloten, in google zijn de openingstijden voor 2e kerstdag wel iets anders geopend tot 17.30 uur Mijn schoonmoeder van 90 gaat vandaag weer naar huis zonder licentiecode. Wat een ramp. Erik Deen
Al jaren gebruiken we met veel plezier ESET Antivirus en internet security. Met 3 tieners in huis geen overbodige luxe. Echt gemakkelijk in het gebruik en altijd up-to-date. Prijs-kwaliteitverhouding is super. En de klantenservice is vriendelijk en snel!
Ik heb twee keer gebruik kunnen maken van hun online virus hulp. Het ging twee keer super snel en goed. Ik blijf een trouwe klant van ESET.
Extreem slechte klanten service . Bij het aanvragen van een Trial licentie word er gewoon niet meer gereageerd op emails. Blijf weg van dit product.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid