facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esdégé-Reigersdaal

Esdégé-Reigersdaal

Info

Esdégé-Reigersdaal is een organisatie voor dienstverlening aan mensen met een handicap en is werkzaam in de bovenste helft van Noord-Holland.

Geschiedenis

Onze dienstverlening bestaat uit allerlei vormen van ondersteuning: bij iemand thuis, op school of in een bedrijf of in één van onze voorzieningen. We willen die zorg en ondersteuning bieden die voor elke cliënt leidt tot de gewenste kwaliteit van bestaan. Zeggenschap van de cliënt over het eigen leven staat centraal.

Wij zijn een platte organisatie. Zoveel mogelijk beslissingen worden genomen in de omgeving van de cliënt. Daar worden de ondersteuningsvragen geformuleerd, dus daar moet ook de ruimte zijn om passende ondersteuning te organiseren.



"Op meer dan 200 locaties in Noord-Holland ondersteunen wij kinderen en volwassenen met een beperking lichamelijk, verstandelijk en niet-aangeboren hersenletsel."
Adres: Statedijk 1, 1721 PK Broek Op Langendijk, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: (0226) 33 20 00
Stad: Broek op Langendijk
Route: Statedijk 1
Postcode: 1721 PK



op zoek naar gerelateerd: Esdégé-Reigersdaal, esdégé-reigersdaal locaties, esdégé-reigersdaal contact, esdégé-reigersdaal vacatures, esdégé-reigersdaal heerhugowaard, Esdégé-Reigersdaal Hoorn, Esdégé Reigersdaal visie, Reigersdaal Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dorpsbelang Langedijk Dorpsbelang Langedijk 527 meter Dorpsbelang Langedijk
Circus Sijm Circus Sijm 591 meter Circus Sijm reist reeds 18 jaar door Nederland en brengt voorstellingen in bijzondere...
Recensies
Een fijne en goed georganiseerde organisatie , ze zijn groot maar bieden veel voor verschillende cliënten met een beperking . Ze denken mee zijn behulpzaam . Onze dochter zit op een ODC en wij krijgen thuis ondersteuning wij zijn er heel blij mee . Dit is het hoofdkantoor waar veel gesprekken plaats vinden en ook werken er op deze plek cliënten met een beperking . Je kunt er prima parkeren bij het kantoor zeker handig als je met slecht weer en veel personen een afspraak hebt en je met de auto komt allemaal .
Organisatie die mensen helpt een kwalitatief zo hoog mogelijk leven te bieden.
Ik als cliënt woon, werk en zwem hier al jaren met veel plezier!
Geweldige organisatie die hart heeft voor de mens
Vooral de woorden "zo doen we dit altijd" en "ik ga er niet tussen zitten" zijn de standaard antwoorden die je krijgt. Het verdienmodel staat voorop, het welzijn van de patiënt is secundair. Oplossingen buiten gebaande paden om zijn niet bespreekbaar, een ieder binnen de stichting blijft op zijn eilandje zitten en voelt zich alleen verantwoordelijk voor zijn of haar "eigen" stukje. Dus zodra je buiten de reeds bekende manieren of structuren naar een oplossing wilt zoeken, verstrekt men geen enkele medewerking. Kortom vastgeroeste bureaucratie ten top.
Werk hier met veel plezier al meer dan 18 jasr
Is mijn werkgever. En fijn om te werken
Heel gezellig , ik krijg een sticker met , ik heb een goed leven gehad. Waarschijnlijk ga ik met een glimlach in mijn kist liggen.
Een zeer professionele, klantvriendelijke organisatie voor cliënten met een lichamelijke en of geestelijke beperking.
Onthouden hun cliënten van bezoek. Onmenselijk hoe ze hun cliënten laten creperen van eenzaamheid bedekt onder de leugen van covid-19.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Esdégé-Reigersdaal met het openbaar vervoer


Broek op Langedijk, Papenhorn 350 meter
407
Broek op Langedijk, Papenhorn 360 meter
407
Broek op Langedijk, wkc Broekerveiling 380 meter
407
Broek op Langedijk, wkc Broekerveiling 390 meter
407
Broek op Langedijk, Laansloot 430 meter
169

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid