facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ESCOBAR

ESCOBAR

Geschiedenis

ESCOBAR a restaurant loosely inspired by Latin cuisine.



"Once a municipal bathhouse, then a jazz club and now a bar-restaurant inspired by Latin cuisine; a cozy place where you can grab a bite of both Latin and Spanish cuisine. We’re proud to say this is thé place in town to get the very best Latin dishes, tacos and ceviche. Foodies as we are, we also serve special, less conventional dishes. We try not to be too pretentious but we love to make a difference. Suitable for an intimate dinner for two, a casual dinner party and even company events."

"Once a municipal bathhouse, then a jazz club and now a bar-restaurant inspired by Latin cuisine; a cozy place where you can grab a bite of both Latin and Spanish cuisine. We’re proud to say this is thé place in town to get the very best Latin dishes, tacos and ceviche. Foodies as we are, we also serve special, less conventional dishes. We try not to be too pretentious but we love to make a difference. Suitable for an intimate dinner for two, a casual dinner party and even company events."
Adres: Eerste Sweelinckstraat 10, 1073CM Amsterdam
Telefoonnummer: +3120 845 5640
Stad: Amsterdam
Route: Eerste Sweelinckstraat 10
Postcode: 1073CM


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00
Dinsdag: 16:00 - 01:00
Woensdag: 16:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 03:00
Zaterdag: 12:00 - 03:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: pablo escobar dood, pablo escobar wiki, pablo escobar familie, pablo escobar vermogen, pablo escobar geld, escobar amsterdam, pablo escobar net worth, pablo escobar money
Recensies
Gisteren last-minute besloten om uit eten te gaan. Online zat het vol, toch erheen gelopen. Het personeel was zo vriendelijk om even te kijken, en er was toch nog een plek! We waren met z’n tweeën. We zijn voor vegetarische tapas gegaan. Voornamelijk de kaaskroketjes en de vega taco’s zijn aan te raden. Als je hier bent mag je het toetje niet overslaan!
Bij binnenkomst gooit iemand van de bediening een glas bier over mijn broek en schoenen. Vervolgens worden we verzocht om binnen 15 minuten te vertrekken. Waardeloze tent.
Super slechte tafel gekregen helemaal in een hoek aan de muur, na aantal keren vragen om te veranderen niet naar ons omgekeken. Personeel was onaardig en opdringerig. Drankjes waren duur. Hapjes was wel oke. Maar de sfeer was 0. Niet gastvrij.
Was ff op visite en in de buurt van de Albert Cuyp in Amsterdam... Zijn hapje gaan eten in Escobar. Leuk entourage en vriendelijk personeel. Vlotte bediening en het eten was super lekker... Kom hier zeker terug om andere heerlijke gerechtjes te proeven... 5 sterren zijn dik en dik verdiend!!
Het eten was lekker, maar wel aan de prijs voor de hoeveelheid. We hadden ribs besteld als tapas en kregen er 3 terwijl we met 4 aan tafel zaten. De yuca cassave was lekker en ook de smaken waren goed. Mocktail was ook lekker!
Leuk plek om wat hapjes te eten en wat te drinken. Enige minpunt waren de Sardines Ortiz, waarbij je 8 euro betaald voor sardines rechtstreeks uit een blik met 3 stukjes stokbrood.
Geweldige tent, eten was lekker. Vis gerechten waren heerlijk. Vlees gerechten vond ik iets minder behalve de chorizo kroketjes die waren wel erg lekker. Service van de bediening was top!
Leuk Restaurant op het oog ziet het er leuk uit! MAAR als je op een tafel bij de deur gezet word Word het opeens heel anders het is Koud Tochtig en dan word de sfeer helaas anders! Lucy.. heeft dit goed op gepakt en heeft ons goed verplaatst naar een tafel binnen. Dank en tot een volgende keer!
Gisteravond wezen eten bij Escobar. Eerlijk gezegd viel het ontzettend tegen: met name de porties in verhouding met de prijs. Voor ons was dat het zeker niet waard. Onder andere een karige portie droog brood, erg kleine taco’s en lauwwarme gerechten die echt wel een stuk warmer mochten zijn. De gerechten waren oké, maar niet voor de gevraagde prijs. Meerdere cocktails en gin tonics besteld en geprobeerd; overgrote deel was weinig op smaak en vooral veel ijs. Binnen wel ontzettend mooie aankleding en aandacht van personeel was prima, maar dat heeft voor ons niet opgewogen tegen bovenstaande.
De eerste maanden toen de zaak opende, zalig! Wij woonde er praktisch naast. Over buurtvriendelijkheid spreken we hier even niet over. Dat is een ander verhaal. Daarna nog een een paar keer geweest. De laatste keer verschrikkelijk. Drankje met moeite kunnen bestellen en vroegen of het mogelijk was om nog een tafeltje te krijgen. Nou gelukt. Kregen het drankje en meteen de rekening. Het was 21:45 uur. Oh ja en of we weg konden gaan…. Want de tafels ging aan de kant. We mochten nog wel even ergens staan. Nergens meer ruimte. Drankje niet lekker. Ik sla hem voortaan over. Jammer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid