facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escobar Breskens

Escobar Breskens

Geschiedenis

Restaurant Escobar staat voor genieten, vrolijkheid, saamhorigheid en gezelligheid in een moderne, kleurrijke en ongedwongen sfeer op het Spuiplein in Breskens.

Danielle Jongman en Thomas de Kruijter starten medio juli op het Spuiplein in Breskens Restaurant Escobar.

Keuze’s maken doet iedereen iedere dag weer opnieuw, daarom hebben wij de keuze voor u uit een voor, hoofd of nagerecht iets wat makkelijker gemaakt. Wij serveren kleinere gerechtjes zodat u van alles wat bij ons wordt geserveerd kunt proeven en delen met uw gezelschap.

Naast deze gerechtjes kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor diverse lunchgerechten, pasta’s, salades, IJs en zoetigheden voor bij de koffie of als dessert.

Adres: Spuiplein 15, 4511AN Breskens
Telefoonnummer: +31 (0) 117 851059
ln.snekserbrabocse@ofni
Stad: Breskens
Route: Spuiplein 15
Postcode: 4511AN


Recensies
Ik had er al enige tijd naar uitgekeken om bij dit restaurant te mogen eten. En toen het dan eindelijk zo ver was, was ook alles boven verwachting. We hebben echt heerlijk gegeten en we komen zeker nog eens terug. Door het shared dining hebben we dingen gegeten die we anders nooit zouden bestellen welke overigens echt heerlijk waren. Dikke 5 sterren waard.
Tof restaurant in het centrum van Breskens. Er is wat uitleg nodig wanneer je voor het eerst de kaart bekijkt hoeveel tapas per persoon, wat is het sharing menu , …. Elke tapa is een bom van smaak, sommigen verfijnd en anderen terug naar de essentie. Goede bediening in een fijn kader. De carpaccio van gamba is sensationeel. Conclusie: een aanrader.
Zeer goede bediening, lekker eten , gezellig zitten ! Zeker een aanrader
Super goeie bediening. En eten echt top alles smaakte perfect. Een echte aanrader is de nacho’s en de mosselen.
Suuuuuuuuuuuper lekker amai... En lief personeei. Zeer gevarieerd. Mooi extrinsiek interieur. Leuke muziek. Top-ervaring.Eten: 5/5
Leuk gezellige cocktail en tapas bar. Vriendelijke bediening
Super heerlijk eten!
Wij hebben aan de hoge tafel in het midden gezeten. Fijn restaurant. 1 min puntje het vlees in het deluxe menu was wat te ver door en miste peper en zout. Voor de rest heerlijk gegeten! Aanrader
Heerlijke tapas in een sfeervol restaurant! Vlotte, vriendelijke bediening, met de nodige aandacht voor uitleg bij de tapas! Aanrader!Eten: 5/5
Hier moet je zeker eens komen eten, zeer lekkere en hoogstaande tapas. Vriendelijke bediening en gezellig kader. Wij komen zeker nog terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid