facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EscapeTales: "Escape Rooms And Tell Tales"

EscapeTales:

Info

EscapeTales! De escape beleving van Bussum!

Wil jij samen met vrienden en familie de hoofdrol spelen in je eigen avontuur? Kijk op onze website voor meer informatie en misschien heb je binnenkort Tales To Tell!
#escaperoom

Geschiedenis

Wij, EscapeTales, willen je de mogelijkheid geven om je eigen avontuur te beleven.

Met een groep familie of vrienden zul je creatieve en boeiende oplossingen moeten bedenken om de ervaring tot een goed einde te brengen!

Nadat je een beleving bij ons hebt meegemaakt zul je die zeker willen delen met iedereen die het maar wil horen! (En ja, je mag zoveel overdrijven als je zelf wilt)!

We zijn nagenoeg altijd open dus bezoek ons gauw!



"Onze escape rooms zijn het leukste vermaak in Bussum! Door onze locatie naast station Naarden-Bussum kun je makkelijk een hapje of drankje doen in het centrum na een geslaagd uitje bij ons!"
Adres: Stationsplein 1, 1404AM Bussum
Telefoonnummer: +31356781890
Stad: Bussum
Route: Stationsplein 1
Postcode: 1404AM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Escape room trein, Runaway Train escape room, Escape room Naarden, Escape Room Baarn, Escape rooms 7 personen, Escape rooms 2 personen, Escape room met acteurs, Escape Room Bilthoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spoorpop Bussum Spoorpop Bussum 262 meter Legendarische plek bij Koningsdag. Goede muziek.
SON SON 545 meter Kinderatelier en kinderfeestjes
Theater Draad Theater Draad 821 meter Kaartjes besteld voor weer een heerlijke avond onder de boom met terugspeeltheater. P...
035 records 035 records 858 meter Keurige winkel, mooi aanbod van cd's en vinyl. Staat zeer goed en handig geordend all...
Verborgen Kunstenaarsparadijs Vliegdenweg Verborgen Kunstenaarsparadijs Vliegdenweg 1 km Het verborgen kunstenaarsparadijs Vliegdenweg is een initiatief van een groep 25 kuns...
Comello-Art Comello-Art 1 km Comello -art.. Sinds enige jaren volg ik de ' open atelier ' cursus met veel plezier...
Mezekind Mezekind 2 km Creatief en kunstzinnig bezig zijn maakt mij gelukkig. Bekijk en geniet. Wil je lange...
Triple P Entertainment Triple P Entertainment 2 km Zoek je een top promotie bedrijf op diverse gebied? Zoek niet langer maar bel Triple ...
NVP-UNIMA NVP-UNIMA 2 km Informatie over het poppen- en objecttheater in Nederland en daarbuiten. Laat Nederla...
Peter Bos Photography Peter Bos Photography 3 km "Peter Bos Photopgraphy"
Recensies
Geweldig leuk! Mooie, creatieve puzzels en raadsels. Positief en vrolijk personeel. Heel interessant om na de room de belevenis te bespreken en te horen hoe we het als team hadden gedaan.
Wat een heerlijke ervaring! Een escaperoom waar je u tegen zegt. Geweldig sfeer met een echte beleving. Bij binnenkomst was de gastvrouw al helemaal in haar rol en verwelkomde ons prettig. De puzzels waren uitdagend maar niet onmogelijk om op te lossen, dit maakte het spannend. Uiteindelijk is het als team met nog 1 minuut op de klok gelukt om te ontsnappen. Hierna hebben we samen met de gastvrouw terug kunnen kijken naar de live-beelden van onze ervaring, dat was een mooie afsluiting van een heerlijke avond! Een echte aanrader!
Fantastisch! Ik ben met mijn gezin geweest. Dochters zijn 15 en 13. Super leuk om met elkaar te doen. Leuke opdrachten, samenwerken en gelukkig word je ook soms geholpen zodat je wel verder kan als je vastloopt. Het ziet er ook heel gaaf uit in een echte trein met veel spannende effecten. Dat maakt het een gave beleving. Leuk na afloop nabespreken en jezelf terug te zien op beeld wat goed ging en ook wat je dus totaal niet ziet.... te grappig! Kortom we hebben genoten! Bedankt.
Vandaag escape room gedaan met m'n vrienden. Erg leuke ervaring gehad! Host was tof en spel zat goed in elkaar. Kamers gingen logisch in elkaar over. Origineel! Dikke 5 sterren waard!
Top escape room, super mooi aangekleed, leuke puzzels en mooie locatie! Het blijft spannend tot de laatste minuut! Erg goed geholpen door de hostess
Ontzettend leuke escaperoom met een goed uitdagingsniveau: zonder enkele hints konden wij er niet uit komen. Safiera was een hele leuke host en het was geweldig om na afloop delen terug te kijken op het scherm. Ze had alle leuke momenten opgeslagen en het was fijn om de puzzels na afloop nog uitgelegd te krijgen. Wij komen nog weleens terug voor deel twee!
Het was onze eerste kennismaking met een escape room en wat een geweldige ervaring!! De locatie naast het treinstation is gelijk het begin van het verhaal. Vanaf het eerste moment wordt je meegezogen in het verhaal, het spel, het zoeken van clues en het oplossen van de puzzels. De escape room kan aangepast worden aan jongere kinderen en mijn dochter en haar vriendin hebben genoten. Het was de algehele ervaring van het spel, de geweldig opgeztte ruimtes maar ook de professionele host die duidelijk alles uitlegt. We vertrokken met een grote glimlach op onze gezichten en komen zeker nog een keer terug!!
"Choas de musical met veel plezier en gelach" Wij waren met zijn drieënen hebben de "Run away Train" gespeeld. Voor twee van ons was het de eerste escape room en dat werd erg positief ervaren! Het decor was heel vet, de lichten, het verhaal aanzich en de puzzels zijn lekker uitdagend. Dus zelfs voor onze ervaren speler was het nog goed zoeken. Als laatst was onze begeleider Rowan een goede hulp en hij bracht een extra sfeer aan de ervaring. Al met al een top dag!
Ik heb hier mijn verjaardag gevierd. Ik vroeg of het mogelijk was om iets te regelen en dat was mogelijk. Super tof dat dit geregeld was! We hebben runaway train gedaan, het is heel anders dan andere escape rooms. Een aanrader dus. We komen zeker terug voor de tweede kamer!
Super ervaring bij EscapeTales gehad! Ze nemen echt de tijd voor je, de escaperoom was heel leuk en uitdagend en nadat we ontsnapt waren gingen we de beelden evalueren. We hebben onwijs gelachen en voelden ons super welkom. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid