facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Zeewolde

Escaperoom Zeewolde

Info

Escaperoom Zeewolde is een nieuwe real-life game. Probeer met een team te ontsnappen uit een ruimte door aanwijzingen te zoeken en raadsels op te lossen!

Geschiedenis

Escaperoom Zeewolde, gevestigd in Zeewolde nabij de afrit A28 Nijkerk, nodigt u uit om de magie en raadsels van illusionist Wilhelm Hendrickx te ondergaan en uit zijn werkkamer te ontsnappen. U gaat toch ook de uitdaging aan?

Anders dan andere spellen is een Escaperoom vooral een denkspel. Met uw groep van 2-6 personen is het doel om binnen 60 minuten te ontsnappen. Om dit te doen zult u als team moeten samenwerken, aanwijzingen vinden en ‘out of the box’ moeten denken.



"Ga de uitdaging aan bij Escaperoom Zeewolde! Met jouw team word je opgesloten in de mysterieuze escaperoom. Boek het mysterie van Wilhelm Hendrickx!"
Adres: Wielseweg 1, 3896 LA Zeewolde
Telefoonnummer: 0622929638
Stad: Zeewolde
Route: Wielseweg 1
Postcode: 3896 LA



op zoek naar gerelateerd: Escaperoom Zeewolde review, Escape Room Eemhof, Escape room Harderwijk, Escape room Biddinghuizen, Escaperoom Amersfoort, Escape room Lelystad, Escape room Epe, Escape Room Ermelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Super leuke escape room waar je echt moet puzzelen en even anders moet kijken naar alle puzzels om de oplossingen te vinden. Gelukkig met een paar hints net binnen de tijd uit de kamer kunnen komen. De puzzels sluiten mooi aan bij het thema en het is een kamer voor bijna alle leeftijden. Neem vooral even de tijd om alles goed in je op te nemen. Niet alles is wat het lijkt ;-. Wat ons betreft zeker een aanrader, zowel met vrienden als met het hele gezin.
Echt een goede escaperoom! 3 kamers en goed bedachte puzzels. Moeilijkheidsgraad ligt vrij hoog, pittige escaperoom. Flink door puzzelen om alle 3 de kamers te doen en bevrijd te raken binnen de tijd van 60 minuten.
Leuke escape room bestaande uit meerdere ruimtes. Veelzijdige puzzels, leuk thema mooie decoratie, prachtig ingericht.
Mooie escape room, sinds 2 maanden nu de vernieuwde versie: nog mooiere nieuwe puzzels en een paar oude Wie van een uitdaging houd moet met 2 personen gaan, met meerdere is het iets haalbaarder om binnen de tijd te finishen mijn groepje van 4 nipt binnen de tijd /met hints, gelukt wij waren allemaal bleu in escape room spelen.
Leuke escaperoom, maar bij de tweede groep zijn er wat dingen mis gegaan. Er was een kast en een deur die niet op slot waren gedaan. Voor ons als meekijkers frustrerend omdat de andere groep hierdoor niet de hele ervaring had. Ook voor de spelers zeer verwarrend. Vond het allemaal ook een beetje rommelig gaan. Tijdens dat er een groep bezig was ging de host de kamer die al afgerond was opruimen, waardoor hij niet meer meekeek en aanwijzingen gaf. Ik zou als tip willen geven om een checklist te maken om te kijken of je alles weer goed op slot hebt gedaan, en misschien even tijd tussendoor te nemen om de kamer op orde te maken. Dat er VR spellen waren tijdens het wachten was wel leuk.
Echt een hele leuke escaperoom! Goed en leuk thema, veel variatie in puzzels en raadsels en onverwachte gebeurtenissen. Kortom een aanrader om heen te gaan!
Hier zit flink werk in. Hij is leuk maar wel wat donker. Met wat slechtere ogen ben je absoluut in het nadeel
De verschillende ruimtes bieden een uitgebreide en leuke variatie aan puzzles om op te lossen.
Mijn 3e escape room. Met 2 vrindinnen 1 zeer ervaren. Leuk om na al die tijd weer te escapen en zeker de moeite als je in de buurt ben.
Ontzettend leuke Escape room! Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid