facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom The Basement

Escaperoom The Basement

Info

Je krijgt één uur de tijd om te ontsnappen. De tijd tikt door, ben jij in staat om samen met jouw team het mysterie te ontrafelen? Ik daag je uit!



"Escaperoom The Basement is de leukste Escape Ervaring van het Noorden! Kom gezellig langs met familie, vrienden en/of collega's en ervaar hoe leuk en spannend Escapen kan zijn. Met twee compleet verschillende kamers is er voor ieder wat wils :"
Adres: De Vos van Steenwijklaan 75, 7902NP Hoogeveen
Telefoonnummer: +31528522133
Stad: Hoogeveen
Route: De Vos van Steenwijklaan 75
Postcode: 7902NP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Escaperoom Zwolle, Project Blue 26A8, Grill With A Thrill, Escaperoom Exloo, Escaperoom Dwingeloo, Escape Room Ommen, Escaperoom Meppel, Escape Room Emmen
Recensies
Kortgeleden hebben we voor het eerst een escaperoom gedaan en hoewel we het doel niet hebben bereikt, hebben we toch een geweldige ervaring gehad! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Na het escapen is het ook mogelijk om even in een gezellige sfeer na te zitten met een drankje. Bedankt voor de leuke ervaring!
Prijzige en kleine escaperoom die relatief oud leek. Begeleiding kon beter maar niet heel slecht. Puzzels waren niet erg origineel en/of niet goed opgebouwd.
Allebei de escape rooms gedaan, allebei een dikke aanrader!
Leuke escaperoom, erg leuke locatie, hapje - drankje
Wij hebben de Thrill Grill gedaan, heel leuke escaperoom om samen met kinderen te doen. Net niet gelukt binnen de tijd, maar wel ver gekomen. Leuke begeleiding vanuit The Basement gekregen.
Wij hebben deze kamer met 2 volwassenen en een kind van 10 jaar gedaan en vonden het een toffe kamer! De kamer zat goed in elkaar en de sfeer was erg prettig. Geen spanning waardoor ons kind ook echt goed mee kon doen. Fijn dat je zelf om een hint kan vragen zodat de hints niet te snel komen. De kamer ziet er ook erg mooi uit! Een aanrader dus.
Enorm leuk , spannend en duidelijk.
Leuke escape room. Wij deden Grill for a thrill met ons gezin 2 volwassenen, 3 kinderen tussen 15 en 9 Heel leuk en op tijd kunnen ontsnappen!
Beide kamers mogen spelen, ontzettend leuke setting voor een bedrijfsuitje. Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam bij het doorlopen van de escape rooms. Aanradertje.
Een hele leuke escape room. Als gezin erg leuk om samen te doen. Veel leuke puzzels waarbij je ook niet te snel moet willen... Helaas hadden wij iets te veel tijd nodig.... maar zeker de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid