facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Schijndel

Escaperoom Schijndel
"Ontdek de kant van Brabant die je niet vindt bij het VVV kantoor. De kant van Brabant die het meest in het nieuws komt, maar waar niet over gepraat wordt. De kant van Brabant waar Brabanders rijk mee worden...Kom naar Escaperoom Schijndel en speel ‘Het Brabantse Lab’ of 'NO WAY OUT'!Het verhaal van Barry, een van de grootste drugs-bazen van Nederland, gaat niet over rozen. Dat blijkt maar weer na het avontuur dat je gaat meemaken bij Escaperoom Schijndel! Help hem en zijn criminele netwerk om de politie te snel af te zijn, of ben je zelf juist het politiekorps welke deze top crimineel in de kraag probeert te grijpen?Escaperoom Schijndel is 7 dagen per week geopend en geschikt voor zowel beginners als zeer ervaren escapers."
Adres: Hoofdstraat 11, 5481AA Schijndel
Telefoonnummer: +31621394472
Stad: Schijndel
Route: Hoofdstraat 11
Postcode: 5481AA



op zoek naar gerelateerd: Het brabantse lab, Escape Room Veghel, Escape room vandaag, Escape room 120 minuten, Escape Room Uden, Escape room Best, Escape Room hotelkamer, Escape room Oisterwijk
Recensies
Super leuke escaperoom met vriendelijk personeel. Wij hadden Het Brabantse lab gedaan en die was zeer goed in elkaar gezet. Uitdagend, goed verhaal en logische puzzels. Na afloop nog foto, napraten en drankje doen. Parkeren kan bij de escaperoom zelf, of in omgeving.
Leuke escaperoom, goed thema en echt even puzzelen. We komen zeker terug voor deel 2
Leuk verhaal pittige moeilijke opdrachten, we hebben het helaas niet gehaald. Wie weet als de vokgende kamer klaar is revange
Super leuke ervaring! Leuk personeel en een gaaf thema, de spanning zat er zeker in!
Echt een aanrader deze room. Vriendelijk personeel, goede uitleg, duidelijke spelopbouw en mooi in elkaar gezet. Kijk echt uit naar het vervolg.
Super toffe escaperoom. Er zit van alles in om uit de handen van de politie te blijven. Verhaal lijn is ook super tof bedacht.
Erg leuke en spannende escaperoom. We hebben hem ook al een keer gespeeld in de oude versie. Wat een verschil! Toen kreeg je tips en als een opdracht goed was een berichtje via een gsm. Nu begin je met een spannende film, met in dezelfde stijl tips, licht- en geluidseffecten. Hierdoor zorgt Barry dat je in het verhaal wordt meegezogen. De opdrachten zijn niet simpel, waardoor het extra spannend wordt om niet door de politie te worden opgepakt. Daarna kun je nog in een gezellige ruimte bijkomen onder het genot van een lekker hapje en drankje tegen een betaalbare prijs. Verder werkt er erg aardig personeel. Kortom: zeker een aanrader
Leuke kamer, vriendelijke service!
Ik heb meer dan 30 kamers gespeeld. In deze kamer was totaal geen logica. Wat je moest doen? geen idee, zelfs niet na het uitspelen. De puzzels waren ook compleet willekeurig en veel sleuteltjes. Ook was het enorm koud in de kamer, wellicht een kacheltje? Ps: het meisje wat er werkte was super lief en een enorme passie voor haar werk!
Mijn eerste fysieke escaperoom. Met minder dan twee minuten nog op de klok gehaald. Ik heb natuurlijk weinig om mee te vergelijken, maar ik vond hem goed in elkaar gezet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid