facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Junkie

Info

Hier komt informatie over de Escape Room in Baarn.



"Welkom bij Escaperoom Junkie, te Baarn. Altijd al een lijk willen stelen uit een mortuarium?Laat je meevoeren in een spannende mix van real life gaming met acteur en de traditionele puzzel escape rooms.Boek nu en zorg dat je niet gepakt wordt!"
Adres: Oud-Eemnesserweg 5D, 3741 MP Baarn
Telefoonnummer: +31355410246
Stad: Baarn
Route: Oud-Eemnesserweg 5D
Postcode: 3741 MP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wintertuin Experience Wintertuin Experience 4 km Mooi sfeervolle locatie in rustig en zeer net park. Parkeren kan je net buiten het pa...
Recensies
OMG RENNNEN, DE BEWAKER KOMT ER AAN!! DIt is echt een juweeltje. EEn spannend verrhaal waar je helemaal mee in wordt gezogen. Het is duidelijk te merken dat deze kamer met het doel een experience te zijn is ontworpen. En dat krijg je zeker! Wat een spannend verhaal waar we als team vlaflip helemaal in mee werden gezogen. De acteur en ontvangst maakten ons er helemaal klaar voor. Wat volgde was een rollecoaster van puzzels en opdrachten die slim in elkaar overgingen. Decor is helemaal perfect en toepasselijk spannend zonder echt supereng, maar de adrenaline vloeide rijkelijk. De gamehost en acteur hadden volgens ons er evenveel plezier in en dat kon je merken tijdens het verhaal en na afloop. Wat een kamer zeg, we hebben er nog de hele zaterdagavond EN zondagcochtend over nagepraat. Dit is echt een must en een hoge waardering meer en meer verdiend. Deze is zeker een van de drie top kamers die we ooit hebben gespeeld. Doen!
We zouden deze escape room met 6 personen doen maar helaas konden 2 last minute niet meer. Personeel was heel blij dat wij dat alsnog telefonisch door hadden gegeven. Later snapten we ook waarom, het aantal rollen van het spel is daarop afgestemd. De ervaring zelf was echt geweldig. Dit was voor mij de eerste keer met een acteur. Dit gaf de escape room een geheel andere dimensie. De beveiliger deed zijn rol echt waanzinnig goed! Van de in totaal 5 bezochte escape rooms staat deze op een gedeelde eerste plek.
Super goeie escape room. De moeilijkheidsgraad was precies goed, en we kregen goeie hints wanneer we ze nodig hadden. Het was erg atmosferisch en de actrice was erg goed. De medewerkers waren ook super aardig en hadden duidelijk passie voor het werk dat ze doen. Als je fan bent van escape rooms raad ik deze zeker aan!
Geweldige ervaring. Anders dan andere escaperooms. Je wordt echt meegesleept in het spel waardoor er spanning is. De puzzels waren voor ons lastig maar dat kwam ook omdat wij stijf stonden van de adrenaline en hierdoor niet helder konden nadenken. De bewaker deed het fantastisch. Wij hebben genoten.
Een geweldige escape room, zo origineel, fantastisch van het begin tot het eind. Acteur is geweldig. Heerlijke belevenis voor het gezin. Van jong 14 tot oud. Deze escaperoom wil je niet missen. Doen!
Mensen zijn goed in hun rol. Het is een leuke belevenis. We hebben al meerdere escape rooms gehad maar deze is tot op heden uniek op zijn eigen manier. Qua opdrachten is het niet zo dat je van 1 ding verstand moet hebben, er worden meer factoren mee gewogen. De factor 'eng' en 'griezelig' valt erg mee voor de mensen die zich zouden weerhouden te gaan.
Het spel zit goed in elkaar en is heel spannend. Eigenaresse van deze escaperoom is ontzettend leuk! Net als de actrice. Bedankt voor deze leuke ervaring :
Ontzettend leuke ervaring, niet de allermoeilijkste escaperoom, maar zeker een spannende. Leuke acteurs, die heel overtuigend spelen. Wat hebben wij een fijne middag gehad, waar nog veel over nagepraat is. En hele leuke foto's toegestuurd gekregen.
Fantastische beleving, ook voor de wat meer ervaren Escape Room speler. Super vriendelijke ontvangst, voldoende parkeerruimte en goed bereikbaar.
Vandaag de escape room gedaan wat een mega ervaringen en wat een lol hebben we gehad dit is echt een aanrader om te doen en wat zijn de medewerkers super ga niks verraden zeg alleen maar doen doen doen mvg bende van ellende
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid