facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Hof te Langelo

Escaperoom Hof te Langelo

Info

Wij verzorgen een uniek en uitdagende escaperoom ervaring in de authentieke oude melkstal op ons melkveebedrijf.
Zie, ruik en hoor de koeien.



"Het ALLERLEUKSTE volwassen/gezinsuitje en kinderfeestje van Oost-Nederland: Escaperoom Hof te Langelo. Geheel corona-proof!ESCAPEROOM HAAKSBERGEN: ONTSNAP JIJ TIJDIG UIT DE MELKSTAL?Haaksbergen lijkt een rustig dorp in Twente te zijn. Maar op één plek spookt het al meer dan 200 jaar: op Hof te Langelo.De koeien weigeren te eten, de melkmachine valt steeds uit en de maisoogst is mislukt. Nog even en het Overijsselse boerenbedrijf kan zijn deuren sluiten.Verbreek jij de vloek van Hof te Langelo met jouw team?Voor kinderen hebben wij een kindervariant op de escaperoom. Kom je met meer dan 7 personen, dan splitsen we de groep. De wachtende groep kan ons gps spel, de kazencurling spelen, of de mini escape, de Kruiwagen."
Adres: Aaftinksweg 13, 7481VV Haaksbergen
Telefoonnummer: 0642780002
ln.olegnaletfohmoorepacse@ofni
Stad: Haaksbergen
Route: Aaftinksweg 13
Postcode: 7481VV



op zoek naar gerelateerd: aaftinksweg 13 haaksbergen, escape room haaksbergen koeien, escaperoom langelo, hof te langelo haaksbergen, escape room haaksbergen, escape room boerderij haaksbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dorre Holsteins De Dorre Holsteins 3 km Jongveeopfokbedrijf met dieren uit meerdere sterke koefamilies met veel levensduur. ...
Screever Screever 4 km Leuke winkel, vriendelijke ontvangst en een uitgebreid aanbod van zaden.
De Pepper De Pepper 7 km Geweldig we hebben genoten van de rust en de omgeving super aardige mensen het ontbij...
Chaletpark 't Markslag Chaletpark 't Markslag 11 km Mooi park alleen heel kort op elkaar, jammer
Recensies
Zeer KOEde escaperoom Na het ontwijken van een paar kippen om te parkeren, komt de boerin ons al tegemoet lopen. De boerin legt ons het verhaal uit over de geschiedenis van de boerderij. Vol goede moed gaan wij als team aan de slag! De escaperoom is goed gethematiseerd en de puzzels lopen goed in elkaar over, maar er is ook genoeg ruimte om meerdere puzzels tegelijk te doen. Het hintsysteem zit ook erg goed in elkander. Na het ontsnappen hebben wij nog een foto voor de koeien gemaakt en zijn de koeien daarna overgestoken naar de stal in verband met de aankomende regenbui. Zelfs de kalfjes nog even mogen groeten. Al met al een goede ervaring!
Super leuke escape room! Hele aardige gastvrouw die ons na de escape room nog de kalfjes liet zien en ons vertelde over de boerderij. Je kon zelf de moeilijkheidsgraad kiezen en ook kinderen zouden het kunnen spelen. Het waren leuke puzzles en super leuk het op de boerderij plaats vindt.
Hele leuke escape room met boerderij thema. Op tijd kunnen ontsnappen dankzij de hints. Hint systeem is leuk, maar zit wel op een rare plek. We hebben per ongeluk ook een puzzel overgeslagen, kwamen we middels hint achter. Nieuwe creatieve puzzels, ook een aantal goed te doen voor jonge kinderen. Die vonden het geweldig. Naderhand mogen kijken bij de jonge kalfjes, dat werd zeer gewaardeerd door de kinderen. Aanrader!
Ontzettend leuke escaperoom! Betrokken begeleiding, ook als kinderen het even spannend vinden. Als ouders kun je via beeld meekijken. Zeker aanrader!
Super leuke escape room gedaan samen met onze vrienden groep. Alles klopte en zeker als je een beetje boerenbloed in je hebt is dit fantastisch. Alles klopte. Vriendelijke gastvrouw. En een net bedrijf! Geen opmerkingen gewoon doen!
Wij hebben een ontzettend leuk kinderfeest gehad! Bedankt! En wat leuk dat we het pasgeboren kalfje en zijn broertjes en zusjes konden zien!
Leuk! Kinderfeestje gehad, 6 meiden van 9-10 jaar oud. Hadden het goed naar hun zin. Miste beetje 'luxe' voor de achterblijvers, dat je zelf ook lekker kunt zitten, mee kunt kijken.
Erg gaaf om te doen! Een pittige route maar we hebben de puzzels binnen een uur opgelost. Leuk dat de nadruk op de boerderij ligt. Er moet zelfs nog gemolken worden. Het leuke is dat je telkens een ruimte verder komt, dat motiveert. Wij zijn met ons gezin geweest, maar met vrienden of buren kan natuurlijk ook
Echt verrassend leuk!! Zeker een aanrader!! De kinderen hebben genoten maar wij ook!!
Zeer leuke escaperoom voor het hele gezin. Zit goed in elkaar met veel variatie. Vriendelijke ontvangst . Leuk extraatje is het aaien van de kalfjes. Wij mijn dochters van 10, 13 en 15 hebben hier een leuke middag gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid