facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Ermelo

Escaperoom Ermelo

Info

Ben jij klaar voor een ondergronds avontuur? Stap dan in de Mine Secret Experience en ga de uitdaging aan.

Adres: Telgterweg 305, 3853 NK Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo
Route: Telgterweg 305
Postcode: 3853 NK



op zoek naar gerelateerd: Escape room Harderwijk, Escape Room Ermelo review, Escape room 2 personen, Escape Room Putten, Escaperoom Amersfoort, Escape room Epe, Escape room Harderwijk buiten, Escape room Biddinghuizen
Recensies
Echt een ontzettend leuke escape room! Nog nooit zo'n leuke escape room gedaan ; Mega aanrader!
Wat een super mooie escape room! Aardig personeel! Alles netjes schoon
Een hele leuke escape room met oog voor detail! Een aanrader, zeker voor de puzzelaars onder ons! Goede begeleiding en voor de prijs mag je het zeker niet laten. Gewoon doen dus!
Wat een leuke escaperoom! Alles is geheel in het thema, zelfs de lounge buiten de game. De kamer zit vol met technische snufjes, effecten en muziek. De eigenaar heeft duidelijk als doel een leuke speelervaring te bieden. Wat ons betreft is dat zeker gelukt!
Mooie escape room, goede loungeruimte ervoor. Zit allemaal prima in elkaar
Hele leuke, uitdagende escaperoom! Goede effecten en goed in elkaar gezet. Vriendelijke ontvangst. Mooie lounge. Wij waren er op een woensdagmiddag en het enige jammere vonden wij is dat we stipt om 16u moesten melden en dat er achteraf eigenlijk weinig lees: geen ruimte over was voor een drankje. Maar gezien de inrichting zal dit op andere momenten wel mogelijk zijn.
Hele leuke escaperoom. Mooi gemaakt, mooie sfeer, leuke originele opdrachten. Echt een aanrader. Tevens een gezellige borrelruimte aanwezig om lekker na te borrelen.
Super aangekleed en mooie verhaallijn, vriendelijke eigenaars die ook wat over hun bestaan willen vertellen!
Wat een leuke escape room, ook als je niet in de buurt woont dan is het echt de moeite waard om deze escape room te bezoeken! Zeer vriendelijk ontvangst en hele leuke diverse opdrachten. Een echte aanrader!!
Super mooie escaperoom. Leuk en vriendelijk ontvangst. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid