facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom De Kwakel

Escaperoom De Kwakel

Info

Op zoek naar avontuur? Bezoek dan onze Escaperoom. Probeer binnen een uur te ontsnappen aan de Poldergeist die op de boerderij rondspookt!

Geschiedenis

Escaperoom Poldergeist is een spel voor 2 tot 6 personen. Je wordt opgesloten in een kamer vol mysteries en moet binnen 60 minuten zien te ontsnappen. Denk out-of-the-box en los de puzzels op voordat de klopgeest je te pakken krijgt. Veel succes!



"Beleef Fort de Kwakel en al haar historie op een unieke, uitdagende manier in de escape beleving ‘Fort K’. Strijd in een team van 2 tot 8 personen. Weten jullie het geheime genootschap dat zich toegang tot het fort heeft verschaft te infiltreren? De gehele ervaring duurt ongeveer 1,5 uur.Leer al puzzelend en zoekend over de geschiedenis van het fort, haar belang in de Stelling van Amsterdam en het belang van water in een unieke teambuildingsactiviteit. Ontdek hoe je het fort in kunt komen en verschaf jezelf toegang tot het clubhuis van het geheime genootschap. Kom het snel ervaren in de Kwakel!"
Adres: Boterdijk 77, 1424 ND De Kwakel
Telefoonnummer: 0297 568566
Stad: De Kwakel
Route: Boterdijk 77
Postcode: 1424 ND



op zoek naar gerelateerd: Ford ka escape room, Escape room Fort, Escaperoom Aalsmeer, Escape room Watertoren Aalsmeer, Escape room Uithoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleurplatenmaakster Kleurplatenmaakster 663 meter Ik, Yvonne van der Velden, maak persoonlijke kleurplaten om in te laten kleuren op ee...
Toneelvereniging Genesius de Kwakel Toneelvereniging Genesius de Kwakel 1 km Een enthousiaste groep toneelspelers in De Kwakel.
Kwekerij Marico Kwekerij Marico 1 km Hortensia kwekerij Marico
Bloemenveiling Aalsmeer Bloemenveiling Aalsmeer 3 km L'Asta dei fiori di Aalsmeer o Bloemenveiling Aalsmeer è la più grande asta floricola...
Marché aux fleurs d'Aalsmeer Marché aux fleurs d'Aalsmeer 3 km Mooie overzichtelijke veiling, met een ruim aanbod van planten, snijbloemen etc.
Recensies
Escaperoom op een bijzondere locatie! Gezin met 2 jongens15 en 18 Geweldige ervaring door de vernuftige puzzels. Samenwerken staat voorop, maar ook alleen puzzelen is mogelijk, iedereen is bezig. Als je denkt dat je klaar bent, heb je het mis! We hebben genoten in deze escaperoom. Helaas niet gehaald binnen de tijd, maar doordat er niemand achter ons zat mochten we nog even verder puzzelen. De hints waren prettig, waardoor je net weer even verder kon. Tip beheerder: let op het vocht en de stift, slot op de buitendeur is verwarrend:
Dikke vette aanrader!! Heel heel gaaf en spannend. Zeker ook goed voor grote groepen. Escaperoom op hoog nivo
Goede en vernieuwende Escape room!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid