facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Dakar

Escaperoom Dakar

Info

Gecrasht tijdens de loodzware Dakar Rally. Er is maar 1 uitweg, maar die loopt door een donkere grot. Lukt het jullie te ontsnappen en alsnog te finishen?

Label

Escaperoom Dakar

Een Escape Room is een perfecte optie voor een hip teamuitje. Nergens in Nederland is de Escape Room zo uniek als bij Otterlo Events. In de Escape Room Dakar ontsnappen deelnemers niet zomaar uit een kamer, maar speelt er nog veel meer mee.

Je bent een deelnemer in de wereldberoemde en loodzware Dakar Rally. Het is een indrukwekkend avontuur en het gaat voortvarend. Er hoeft echter maar één foutje gemaakt te worden. Een kleine verslapping in de concentratie, net die rots over het hoofd zien en… Bam, het gaat mis. Je crasht en ligt volledig op z’n kant. Je zit muurvast en er is geen ontsnapping mogelijk. Of misschien toch wel? Misschien biedt een grot uitkomst?

Het is aan jou en je team om je uit deze extreem netelige situatie te redden. Door een serie van puzzels en spellen op te lossen moeten jullie de nodige codes kraken. Teamwork, helderheid van geest en gezond verstand zijn van essentieel belang om je uit de gigantische grot te redden en het daglicht weer te zien.

De Escape Room Dakar biedt niet alleen een originele invalshoek op het bekende groepsspel. Dankzij de unieke inrichting van Otterlo Events weet deze Escape Room het Dakar-gevoel echt over te brengen. Er wordt zelfs gebruik gemaakt van een echte rallywagen. Deze Escape Room is er dus echt één om een keer uit te proberen met jouw gezelschap tijdens een bedrijfsuitje, personeelsfeestje of uitstapje met je team. Overleef samen deze crash in de rally.

Adres: Mosselsepad 28, 6731 SM Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318-265265
ln.stneveolretto@ofni
Stad: Otterlo
Route: Mosselsepad 28
Postcode: 6731 SM



op zoek naar gerelateerd: escaperoom dakar otterlo, escape room wageningen, escape room, escape room lunteren, escape room arnhem, escape room gelderland, escape room otterlo, kinder escape room apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De BeekseHoeve De BeekseHoeve 124 meter Wat heeft Henk mijn familie een fantastische dag bezorgd. Je kan zien dat hij het met...
Recensies
Escaperoom Dakar bevindt zich op een mooie locatie. Prima ontvangst en van te voren goede uitleg gehad. Wij zijn met 4 personen de uitdaging aangegaan, maar in deze escaperoom kun je zeker ook met 6 personen uit de voeten. Verrassende, vrij pittige opdrachten. Ondanks enkele aanwijzingen is het ons niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Complimenten aan de ontwerper van deze escaperoom!
Echt leuk maar moeilijk
Afspraak niet doorgegaan in verband met Corona virus. En nu krijgen we het geld niet meer terug, want de coupon is verlopen. We zouden met 8 collega's gaan. Schandalig!!
Uitdagende Escaperoom! Erg mooi en goed in elkaar gezet!
Leuke escaperoom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid