facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Barneveld

Escaperoom Barneveld

Info

Escaperoom in Barneveld voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar met groepsgrootte tot 13 kids. Wij hebben liefst 3 erg leuke en spannende thema's!



"Wij hebben liefst 3 superleuke escape rooms voor kinderen in Barneveld voor de leeftijden 8 t/m 14 jaar.Uit de wijde omtrek komen groepen om kinderfeestjes, school/BSO reisjes of gezinsuitjes te beleven. Per escape room kunnen er tot maximaal 12 kinderen meedoen.Onze escape rooms zijn spannend maar beslist niet eng voor kinderen. Tevens gaat er altijd een groepsbegeleider mee voor de veiligheid en om uitleg te geven als de kinderen er niet uitkomen.Naast de escape room kan er ook snacks geboekt worden via onze website. Bij de prijs inbegrepen zit een zakje chips en limonade. Terwijl de ouders wachten kunnen ze koffie of thee drinken in de wachtruimte.Onze escape rooms zijn makkelijk bereikbaar met gratis parkeren voor de deur."
Adres: Anthonie Fokkerstraat 29 B, 3772 MP Barneveld
Telefoonnummer: 0653540544
Stad: Barneveld
Route: Anthonie Fokkerstraat 29 B
Postcode: 3772 MP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Escaperoom Amersfoort, Escaperoom Schaffelaar, Kinder escape Room Rotterdam, Familie escape room Rotterdam, Baron van Barneveld escape room, Escape room Kootwijkerbroek, Escape room Veenendaal, Kinder escape room Gelderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Romeyn Kids Romeyn Kids 2 km Super goed en leuk geholpen
Ballonfiesta Ballonfiesta 2 km Ballonfiesta
Kasteel De Schaffelaar Kasteel De Schaffelaar 2 km We hebben hier een zakelijk event gehouden en dat was allemaal prima voor elkaar. Vri...
Manege Ponykamp De Burght te Barneveld Manege Ponykamp De Burght te Barneveld 3 km Mijn dochter hier stage gelopen met een vriendin..nooit meer dus...slavendrijvers. Me...
Big Tent Trailer Big Tent Trailer 4 km De mobiele Big Tent Trailer tovert binnen twee uur jullie parkeerplaats of buitenruim...
Hoefslag Barneveld Hoefslag Barneveld 6 km De locatie is mooi, wij hadden echter een minder mooie bruiloft omdat er veel niet go...
Recensies
Kinderfeestje van mijn dochter hier gehouden de meiden vonden het super leuk! Hele leuke escaperoom en super goede begeleiding! Echt een aanrader.
Wij hebben met een familieweekend met 14 volwassenen 2 van de escaperooms. Als je niet vaak escaperooms doet is het ook nog uitdagend zat voor volwassenen. Wij hebben in ieder geval enorm veel lol gehad, ook dankzij de leuke staff.
Mijn dochter heeft een superleuk verjaardagsfeestje gehad! Ze vonden het super spannend maar we werden zo leuk opgevangen daar en goed begeleid ook. Ze waren dolblij dat ze de escape room in 52 minuten hebben gehaald. En de patatjes en snack was prima! Een leuke ervaring voor de kids!
Fantastisch familie uitje! gezin 3 kids, 10, 16, 18 en twee volwassenen. Aller hartelijk ontvangst van de dame aldaar. Na een korte uitleg hoe eea in z’n werk gaat zijn we gestart. De FBI kamer was zeker uitdagend genoeg voor ons allemaal. We hebben de hints zeker nodig gehad. Leuke puzzels moeten oplossen én moeten samenwerken. Achteraf nog even gezellig na gepraat met een kopje koffie en wat fris en een zakje chips voor de kids. Zeker de moeite waard om ook als gezin te boeken!
We hebben echt een heel leuk kinderfeestje gehad hier!
Escaperoom vonden de kids super leuk ze hebben enorm genoten. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding is niet helemaal correct. We hebben een fors bedrag betaald voor 9 kinderen. Op de website staat vermeld een medewerker verkleed in themakleding, een comfortabele wachtruimte waar je kan kijken naar de kids en een glaasje drinken met een chippie in de gezellige ontvangst ruimte. De medewerker op de website ziet er heel leuk verkleed uit echter de medewerker die wij aantroffen had alleen een legervestje aan. De wachtruimte waar je mee kon kijken was heel klein en zeer benauwend, het meekijken was op een oud computerscherm zonder geluid. De kinderen kregen aan het einde een zakje chips van de lidl en een glaasje ranja, voor deze prijs had er best een "echt" zakje chips vanaf gekund. Kortom de kinderen vonden de activiteit leuk maar op de website wordt het wel veel mooier gemaakt dan dat het is.
Een super toffe FBI escaperoom gespeeld met 7 jongens van 10/11 jaar. Thema spreekt goed aan bij deze leeftijd. De opdrachten waren uitdagend en de begeleiding was super. Wij als ouders konden rustig mee kijken op een scherm in een relaxte zitruimte. Super leuk! Zeker een aanrader!
Wij bezochten met onze dochter deze escape room als familie uitstap. We werden heel hartelijk ontvangen. Je merkt dat de mensen erg gepassioneerd zijn. Het is een heel leuke escape room, met uitdagende puzzels voor zowel kinderen als ouders. Bedankt voor de fijne ervaring.
Erg leuk om dit samen met je gezin te doen! Aanrader. Onze kinderen van 6 en 8 jaar hebben genoten.
Hartstikke leuk kinderfeestje gevierd gisteren, 9 meiden van 10 en 11 jaar hebben zich heel goed vermaakt met het trein thema. We werden erg gastvrij ontvangen en de kinderen werden prima begeleid. Mijn dochter heeft ons vandaag nog uitgebreid verteld over de opdrachten, codes etc.... Ze vond het erg leuk. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid