facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escaperoom Alkmaar

Escaperoom Alkmaar

Info

Escaperoom Alkmaar is HET teamuitje in de regio Alkmaar, NoordHolland. Laat je met je team opsluiten in onze magische, mysterieuze kamers en ontsnap!

Geschiedenis

Escaperoom Alkmaar

Weet u binnen een uur tijd te ontsnappen uit een kamer door middel van het zoeken naar verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels? Kom dan langs bij Escaperoom-Alkmaar. Escape rooms zijn de nieuwe rage in Nederland. Het is een ervaring, een nieuw en uniek spel.

Escaperoom-Alkmaar biedt verschillende kamers aan met elk een uniek thema en een totaal andere beleving. De puzzels in de kamers zijn verfrissend, spannend en uitdagend. Het is de bedoeling dat u binnen 60 minuten samen met uw team ziet te ontsnappen uit een kamer. Lukt het u nog om goede beslissingen te maken als u onder druk staat? Een kamer is geschikt voor drie tot en met acht spelers. Escape Room Alkmaar biedt ook de mogelijkheid om met grotere groepen te komen. U kunt dan meerdere kamers tegelijk boeken, of kamers na elkaar spelen. Wilt u na afloop nog iets drinken, hiervoor kunt u terecht in onze ontvangstruimte die voorzien is van een jukebox, tafelvoetbal, flipperkast en diverse brein brekende puzzels. Is uw team er klaar voor om te ontsnappen uit één van de kamers van Escaperoom Alkmaar? Reserveer dan snel via: www.escaperoom-alkmaar.nl of bel: 06-11929293.

Ga de uitdaging aan en boek snel!

Label

Escaperoom-Alkmaar
Hamsterkoog 3K
1822CD Alkmaar
085-8889666

Producten

Escaperooms



"Escaperoom-Alkmaar is sinds 2015 hét uitje van Alkmaar. Wij verzorgen uw uitje tot in de puntjes. Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of 'gewoon iets met de familie doen'? Dan bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Hamsterkoog 3F/H/K, 1822CD Alkmaar (gemeente)
Telefoonnummer: 085-8889666
ln.raamkla-moorepacse@ofni
Stad: Alkmaar
Route: Hamsterkoog 3F/H/K
Postcode: 1822CD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:30
Dinsdag: 10:00 - 23:30
Woensdag: 10:00 - 23:30
Donderdag: 10:00 - 23:30
Vrijdag: 10:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 10:00 - 23:30


op zoek naar gerelateerd: escaperoom alkmaar koelmalaan, escape room alkmaar openingstijden, escape room alkmaar prijzen, escape room alkmaar adres, escape room alkmaar groupon, escape room noord holland, escape room alkmaar oplossing, reviews escaperoom alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Club 40 Club 40 4 km Club 40 - (dance)classics clubavond - minimale leeftijd 35 +
Thank You For The PopMusic Thank You For The PopMusic 4 km under construction
Story Games Story Games 5 km Leuke en mooi gestucte escape room met veel verschillende puzzels, interessante kamer...
Recensies
Vandaag een escaperoom gedaan en het was geen goede ervaring. Wij voelde ons niet welkom en de heer die ons ontving was niet aardig. De meneer die op 28/02 werkte bleef chagrijnig en hij bracht de sfeer echt omlaag. Ik hoop dat deze meneer op zijn vingers wordt getikt!
Erg slecht. Onvriendelijk personeel en zorgde er ook niet voor dat we erg zin kregen om de kamer te voltooien. Hoop dat hier iets mee gedaan word.
Eerste keer Escape Room Alkmaar. The Wizard School gedaan. Erg leuke kamer met Harry Potter thema. Nog best lastig ook! We willen hier nog eens een kamer doen.
Niet professioneel, chagrijnig personeel, geen zin in gekregen in de eerste 5 minuten al, nooit meer voor mij!
Het InfiniCorp Laboratory vanmiddag gedaan. Fantastisch leuke escape room. Ruimtes waren heel professioneel in elkaar gezet en de puzzles heel goed in de escape room verwerkt. Zeker een aanrader, gaan daar terug komen om een andere Escape Room te doen. Bij de Escape Room zelf is niet veel optie om te eten of drinken, maar wij maakten gebruik van het Wonders winkelcentrum Middenwaard arangement en hebben daar nadien lekker gegeten, gedronken en nagepraat.
Personeel was aardig en begrijpelijk ook wanneer ik niet meer wou en het spannend vondt. Cabin 666 gedaan spannend maar goed verhaal. De puzzels zijn wel tricky maar hebben logica dus of je slim bent of niet valt mee. Ik heb het helaas niet gehaald maar het was een leuk en spannend uitje, volgende keer maar wizard school proberen.
Vriendelijk personeel, leggen het spel leuk uit. Ik heb hier twee escape rooms bezocht en waren beide heel mooi gemaakt en er zaten genoeg leuke puzzels in.
De kamer zat cool in elkaar. Ruime kamer met veel en originele puzzels. Helaas waren er niet meerdere kamers en wij waren er in drie kwartier uit. Wat dat betreft vind ik 106,- 26,50 pp wel wat duur voor een klein uurtje.
Recentelijk zijn wij hier met zijn 4en heen gegaan om een van de escape rooms te verslaan. We zijn goed ontvangen door het personeel. De aanduiding naar de ingang van het gebouw was alleen niet zo duidelijk. Misschien een verbeterpunt? Of was dit het eerste onderdeel van de escaperoom? ; De kamer die wij hebben uitgespeeld was erg mooi ingericht. Enige twee verbeterpunten: het verhaal van onze escaperoom zou sterker naar voren kunnen komen tijdens het uur dat je aan het spelen bent. Daarnaast zou ik het einde als je gewonnen hebt veranderen in een iets duidelijker einde. Een laatste special effect of iets dergelijks? Ik heb expliciet de naam van de escaperoom weg gelaten om geen spoilers te geven.
De escape room zelf is heel tof. Wij hadden het thema mortuarium. Het personeel zou beter een andere baan kunnen zoeken. Alleen bezig met de regeltjes, totaal niet enthousiasmerend, eerder belerend en demotiverend. Alle begrip voor regels, maar lijkt mij dat je dat afstemt aan de groep die je voor je hebt. Dit maakt de beleving een stuk minder leuk. Op basis van deze review heeft de eigenaar contact opgenomen en duidelijk is dat hij de feedback serieus neemt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid