facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Zwolle

Escape Zwolle

Info

Spannende escape-belevingen op nieuwe toplocatie. High tech, freezing cold of een ontsnapping in de stad, de keuze is aan jou!



"Spannende escape-belevingen op nieuwe toplocatie. High tech, freezing cold of een ontsnapping in de stad, de keuze is aan jou!"
Adres: Ceintuurbaan 14p, 8024AA Zwolle
Telefoonnummer: 0648513858
Stad: Zwolle
Route: Ceintuurbaan 14p
Postcode: 8024AA



op zoek naar gerelateerd: De Klokkenluider van Zwolle, The Mission Zwolle, The Great Escape Zwolle, Escape Room Overijssel, Escape room thuis, Horror Escape room Zwolle, Escape room Zwolle acteurs, Escape room Zwolle gezin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Great Escape The Great Escape 3 km The Mission is echt heel leuk om te doen. Beetje militair, kruip-door-sluip-door ook ...
AKA Escape Rooms AKA Escape Rooms 3 km Beleef een spannend avontuur in onze Victoriaanse escape rooms! Ontsnap jij binnen de...
Recensies
Een mooie ervaring met het hele gezin. We hebben "De Kunstroof" gedaan en er enorm van genoten. Personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hebben hier de postkamer escape gespeeld. De escape was leuk maar wilde je hulp dan waren ze te laat met hulp bieden. De kluisjes die sloten niet erg goed. En het personeel was niet echt vrolijk. Volgende keer kijk ik of het begin van de week of ze vrolijker zijn.
Was m'n eerste keer escape room en een leuk drietal die ons hebben begeleid. 56,5 minuten gedaan om Antarctica en de wereld te behoeden van 'n pandemic, wat ook gelukt is.
Leuke escape room, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
Geweldige ervaring. Hebben al diverse rooms elders gespeeld en dit is een hele leuke. Wij deden de op Casa de Papel geïnspireerde escaperoom. De puzzels zijn goed doordacht, duidelijk in elkaar gezet door iemand die daar veel plezier aan beleeft en technisch erg handig is. Net binnen het uur zijn we 'ontsnapt'. Als bonus werden we na afloop nog eens door alle puzzels geleid en werd de verhaallijn nog duidelijker. Omdat je in een team werkt heb je niet alle puzzels zélf opgelost en dat gaf deze toelichting echt een meerwaarde. Dit is hoe je een escaperoom graag wil hebben. We komen graag nog eens terug voor de overige 2 kamers.
Erg leuke ervaring gehad op een regenachtige 2e Pinksterdag. Verbaasde ons dat we het Papieren Huis uitgespeeld hadden binnen de tijd want hij was best pittig!
Escaperoom Kunstroof hier gedaan. Er bleek een puzzel niet teruggelegd te zijn waardoor we steeds vast liepen. Wel hulp gehad die dus nutteloos bleek te zijn. Achteraf wel toegegeven door de medewerker maar geen compensatie. Daardoor minder leuke en frustrerende ervaring. Jammer!
Het was geen slechte escape room, maar ook niet een hele goede. Wij hebben de Kunstroof gedaan en daar vonden we de spelindeling wat slordig. De eerste kamer was leuk bedacht, de kamer daarna wordt je helemaal losgelaten en is verwarrend. De tweede kamer was heel erg donker waardoor je zelfs met zaklamp nogal snel iets over het hoofd ziet. Veel tijd kwijt aan lappen tekst lezen en rekensommen uit je hoofd doen. Zou handig zijn als er ergens een blaadje was waarop je de sommen op kon schrijven, of aantekeningen kon maken Alles was door elkaar. Er zat nagenoeg geen volgorde in welke puzzel wanneer gedaan moest worden, of een hint daar naartoe, wat waar bij hoorde, en soms moest je wel heel diep in laatjes en hoekjes kijken voor je iets vond. Soms stond een onderdeel van de puzzel heel duidelijk aangegeven en op het andere moment juist heel slecht, bij dezelfde puzzel. Voor iemand die zelf spellen ontwerpt zou ik zeggen dat er zeker wel potentie zit in Escape Zwolle, maar kan hier en daar nog wat verfijning gebruiken.
leuke escape.. wellicht dat de hints subtieler kunnen dmv verlichting waar je moet zijn. verder een aanrader.
Hele leuke escape La casa de papel gedaan ,net niet gehaald
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid