facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Unlimited

Escape Unlimited presenteert zijn eerste escape room : "De Vliegende Hollander". In deze escaperoom ga je op zoek naar Jacobus Knaak en het goud van De Vliegende Hollander. Ondertussen wordt je geholpen door het brutale huismaatje van Knaak, de papegaai Patchy. Lukt het jullie om binnen een uur erachter te komen wat er met Jacobus Knaak is gebeurd?

Leuk voor heel het gezin, bedrijfsuitje of vriendengroep. Boeken kan met onderstaande link:

https://escapeunlimited.nl/reserveren

Oktober 2023 opent de tweede escaperoom : "De legendarische uitvinder", waarbij werkelijkheid en illusie tegenover elkaar staan.

Informatie over de bouw van de nieuwe kamer en updates over wat er bij ons gebeurd zijn te vinden op onze Instagram : https://www.instagram.com/escapeunlimited/

"De leukste Escape Room van brabant Voor jong en oud Durf jij te ontsnappen?"
Adres: Campagneweg 11T, 4761RM, Zevenbergen
Telefoonnummer: 0643774007
ln.detimilnuepacse@ofni
Stad: Zevenbergen
Route: Campagneweg 11T
Postcode: 4761RM

Openingstijden

Maandag: 10:00-23:00
Dinsdag: 10:00-23:00
Woensdag: 10:00-23:00
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-23:00
Zaterdag: 10:00-23:00
Zondag: 10:00-23:00

Recensies
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg om goed te kunnen starten. Tijdens het spel kwamen de zonodige hits mooi op tijd. Was erg leuk om te doen!
Als een van de eersten kon ik de kamer 'de Vliegende Hollander' spelen, en het was echt super leuk! Echt een hele mooie escaperoom met leuke puzzels en een geweldig leuk hintsysteem ;. Als iemand die niet veel ervaring heeft met escaperooms, moet ik zeggen dat de puzzels goed te doen zijn, de een wat uitdagender dan de andere maar samen met de rest van de groep we waren met z'n 3en kwamen we er goed uit. Een aanrader!
Super leuk!! Wij hadden al wat ervaringen met escaperooms maar deze escaperoom overtrof onze verwachting! Fijn personeel ook! Wij komen graag terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid