facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Uden

Escape Uden

Info

Samen met je vrienden/collega's/familie/teamgenootjes wordt je opgesloten in een ruimte. Kunnen jullie binnen 60 minuten ontsnappen?

Adres: Wilhelminastraat 14, 5401 DH Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0413-322694
Stad: Uden
Route: Wilhelminastraat 14
Postcode: 5401 DH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Escape room Nistelrode, No Escape Uden, Escape room Volkel, Escape Room Veghel, Escape Room Den Bosch, Escape Room Oss, Escape room in de buurt, Escape room kinderfeestje uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barry White Look a Like Barry White Look a Like 2 km In een set van 20 minuten brengt Sonny de welbekende hits van deze 'Icoon van de Lief...
Recensies
Leuke escaperooms, nu 2x geweest en allebei erg leuk. 2e keer was pittig, zelfs tijd even stop gezet heel fijn! daar een bepaalde opgave bijna onmogelijk was en veel tijd in beslag nam. Maar goed gereageert door de medewerkers!
Het ontvangst was wat afgemeten. De medewerkers kwamen niet echt enthousiast over. In de kamers waren een aantal dingen kapot, maar de opdrachten waren wel leuk om te doen. Na afloop konden we meteen naar huis. Jammer er was hier zeker meer uit te halen. Bied als eerste een drankje aan. Wij waren ruim op tijd. Dat is je eerste verdienste al. Maak er een beleving van voor je gasten. Vraag hoe het geweest is, bied drinken aan of maak een foto van de mensen met de klok erbij.
Leuke goedkope escape rooms. Wat je moet doen lijkt echter steeds op elkaar en de aankleding van de verschillende kamers is erg karig en mag echt een stuk beter. Verder is het in de wachtruimte al bloedheet en kun je met een beetje kwaad bloed de houten lockers zo open breken. Verder wel aardig personeel en de prijs is dus prima voor een escape room. Als tip zou ik een grote schoonmaak adviseren aangezien de hoeveelheid stof enorm is.
We gaan regelmatig met het gezin een escape room doen. Uden is goed. Ontvangst is netjes, de kamers zijn leuk in elkaar gezet. Ik denk dat de Die Hard bezoeker hier wat minder aan zijn trekken komt. Maar voor recreanten is het hier zeer geschikt!!
Door heel veel geluk zijn net op tijd weg de volgende bezoekers veel geluk zeg top
Prima jammer dat ze gaan sluiten..
Leuke escape rooms en vriendelijk personeel dat goed mee denkt bijv voor mindervalide personen
We zijn hier 2x geweest met een verschillende groep. Beide willen ze nooit meer een escape room spelen doordat dit hun eerste en enige ontzettend slechte ervaring was. 2x heel slecht. Geen geluid. Geen effecten. Geen afgewerkt decor. Geen verhaal. Puzzles waren kapot door andere spelers. Slecht licht. Makkelijk. Alleen maar slotjes. Verschrikkelijk!!! Zonde van ons geld. Nooit heen gaan.
Dit is mijn eerste escape room ervaring. Het was erg leuk en een uur lekker gepuzzeld en gedaan. Naderhand een drankje gedaan. Ik wil zeker nog een keer hier terug komen. Ze hebben 4 verschillende kamers met een verschillende moeilijkheid. Was echt goed opgezet.
Leuke escape rooms vol met codes en brein krakers. We hebben er één gedaan met onze puber jongens en die vonden het geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid