facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Weert

Escape Room Weert

Info

We sluiten je op in onze Escape Room en dagen je uit om in 60 minuten te ontsnappen. Breinkrakers oplossen, logisch nadenken en samenwerken is de missie.



"Een escaperoom op unieke locatie in centrum van Weert."
Adres: Dries 1A, 6006 HR Weert
Telefoonnummer: 06-24358061
Stad: Weert
Route: Dries 1A
Postcode: 6006 HR



op zoek naar gerelateerd: Escape Room Ospel, Outdoor Escape Weert, Escape Room Nederweert, Escape Room Limburg, Escape room Eindhoven, Escape room in de buurt, Escape room Roggel, Escape room Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weert Kermis Weert Kermis 774 meter Groot, zeer prettige entree prijzen. Uiteindelijk een tegenvaller, maar wel een mooi ...
Recensies
Wij hebben King Arthur gedaan. Niet makkelijk! Zit heel leuk in elkaar, we hebben super veel lol gehad! Blij dat je kunt hinten af en toe, anders zaten we er nu nog We hadden 5 seconden over.
Zeer leuke locatie. Ontvangst ruimte met sfeer, en zeer vriendelijk personeel. We hebben met 3 personen the mystery mine gedaan. Heel erg leuk, veel verassingen . Ik denk niet dat we het zonder de hints gehaald hadden.
2 escaperooms gedaan met een grote groep. Erg geslaagd. Leuk ontvangen.
We waren letterlijk op de laatste minuut ontsnapt omdat we op een stuk vast zaten waar je je iets van kennis moest hebben over iets wat niet echt bij algemene kennis hoort vind ik.. Gelukkig hebben we het dankzij een paar hints toch wel gehaald. De gastvrouw was super aardig en had ons met open armen ontvangen.
Geweldige ervaring ! Zeker een aanrader. Wij hebben met 6 personen de Mystery Mine gedaan...helaas net niet gelukt, maar wat was het leuk en wat een vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug voor de andere kamers.
Hier geweest omdat ik las over de goede revieuws, en wat bleek dat dit eens klopte wat een leuke escaperoom!!! Leuke kamers goed aangekleed en niet al te makkelijk. Heel leuk personeel. Wij Waren met een groep daar en speelde dit gedeeld in 2 groepen 4 dames tegen waaronder ikzelf 4 heren. De dames kwamen helaas niet onder het uur uit de escaperoom maar de heren waaronder ik zelf dus wel!!! EN HOE!!!! hebben de beste tijd ooit gezet!!! Een dikke aanrader en ik daag jullie uit om de tijd van ons te verbeteren.
Zowel de Arthurs secret als de mystery mine Escape room zijn erg leuk. Een extra moeilijkheid bij de mystery mine is dat deze in het donker wordt gespeeld. Beide kamers zijn mooi gemaakt en bieden voldoende uitdaging! De mensen die er werken zijn erg aardig. Je voelt je gelijk welkom. Aanrader!
Wij hebben de kamer Arthur's Secret gespeeld. Erg vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Superleuke kamer. Echt een uitdaging om er op tijd uit komen, maar met af en toe een hint net op tijd gelukt. Een aanrader!
Hele leuke escaperoom! We hebben Arthur's Secret gedaan. De kamer was goed toegankelijk en mooi ingericht. Sfeervol verlicht, maar wel voldoende om alles goed te kunnen lezen/doen. De puzzels waren goed te doen en gevarieerd. De gastheer en vrouw waren heel vriendelijk en behulpzaam. Erg professioneel! Het geld meer dan waard.
Een super escaperoom! Vriendelijk ontvangst en goede begeleiding naar de kamer. Wij hebben kamer: Arthur's Secret gespeeld en hij was goed! Leuke puzzels en zeker waard om te spelen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid