facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Vechtdal

Escape Room Vechtdal

Info

Ontvlucht in 60 zenuwslopende minuten uit het zinkende schip Semper Avanti. Dit is de escape room van het Vechtdal Overijssel!



"De gaafste escape room, op een boot in Ommen!"
Adres: Zwolseweg 4, 7731 BC Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529 45 19 24
Stad: Ommen
Route: Zwolseweg 4
Postcode: 7731 BC


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Bush Battle Ommen, Horror Escape Room Enschede, Escape room in de buurt, Escape room buiten, Escape room moeilijk, Escape Room Hardenberg, Escape room bos, Escape room 15 personen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rederij Peters Rederij Peters 1 meter Vriendelijke mensen! We hebben voor 2 uur een bootje gehuurd en heerlijk gevaren op d...
Vechtdal Events Vechtdal Events 856 meter Op 20 juni 2020 zijn wij getrouwd en hebben wij onze trouwdag afgesloten op de rondva...
Outdoor Ommen Outdoor Ommen 3 km Op zich een hele leuke plek. We hebben er gesumoworstelt. Onze groep heeft zich erme...
Recensies
Echt een hele leuke escape room met verschillende kamers met elke kamer zijn eigen leuke draai eraan! We hebben het in 46 min gehaald met zijn allen en hebben het erg leuk gehad. Het enige wat ze kunnen verbeteren is de aankomst, we moesten om 15:00 aanwezig zijn en er kwam toen een vrouw dat we moesten wachten op de parkeerplaats en het was gisteren best wel koud. Uiteindelijk kwam iemand ons om 15:25 ophalen, want we begonnen om 15:30. De volgende keer de gelegenheid krijgen om binnen een drankje te kunnen doen of niet zo vroeg aanwezig hoeven zijn is dan beter. Verder is de Escape room echt een aanrader!
Erg leuke en uitdagende escaperoom. We waren met 4 fanatieke volwassenen een uur aan het puzzelen. In de wintermaanden ligt de boot bij camping Annahoeve dus niet bij de rederij.
Deze escaperoom gedaan als afsluiting van onze vakantie. Wat een waanzinnige beleving. Ontvangst en uitleg was uitstekend. En de escaperoom was pittig maar ontzettend gaaf. Helaas hebben we het niet gehaald om de laatste kamer uit te komen. Wat een belevenis... zeker het ritje naar Ommen waard.
Leuke escape room! Een lastige route op een boot. Wij vonden het erg leuk om te doen.
Leuke escaperoom. Je waant je op het schip echt terug in de tijd. Helaas niet gehaald, maar wel hele leuke uitdaging. Ik zeg, doen!
Erg leuke escaperoom! Mooi schip thema. Ze hebben zich wel laten omkopen door onze concurenten om de score te verlagen. Leuk te combineren met een rondvaart boot.
Wij hebben een spel gedaan in het Laarbos! Leuk spel met GPS in een mooie omgeving. Perfecte plek voor een compleet arrangement voor bijvoorbeeld een familie of vriendenuitje!
Leuke uitdagemde escaperoom in een mooie setting. Jammer dat er geen uitleg vooraf is over de verschillende sloten.
Afgereden naar ommen voor de escaperoom op reservering. Op locatie niemand aanwezig. Telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op verzoek contact formulier. Kortom service en contact waardeloos.... escaperoom hebben we niet gezien.
Altijd leuk en Escape room
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid