facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Uden

Escape Room Uden

Info

In navolging op de legendarische Escape Room Uden De Loods hebben we sinds maart 2017 Kamer 237 in Volkel geopend! Een mysterieuse hotelkamer in een bijzonder hotel.

Geschiedenis

In navolging op de legendarische Escape Room Uden De Loods hebben we sinds maart 2017 Kamer 237 in Volkel geopend! Een mysterieuse hotelkamer in een bijzonder hotel.

Adres: Liessentstraat 9a, 5408 AL Volkel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0610545177
Stad: Volkel
Route: Liessentstraat 9a
Postcode: 5408 AL



op zoek naar gerelateerd: Escape Room Uden candy Store, Escape Room Veghel, Kamer 237, Escape room Volkel, Escape room in de buurt, Escape room Den Bosch, Escape room Eindhoven, Escape Room Uden de Bank
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kamer 237 Kamer 237 7 meter Superfijne en hartelijke ontvangst. We hebben de 2 persoons escaperoom gespeeld. Alle...
Recensies
Superfijne en hartelijke ontvangst. We hebben de 2 persoons escaperoom gespeeld. Alles klopte en achteraf was er nog ruimte om even bij te komen en een drankje te drinken. We komen zeker nog eens met onze hele escaproomgroep terug voor een van de andere kamers
Voor de tweede maal hier geweest. 4 jaar geleden kamer 237' gedaan en vandaag de andere. Het is een geweldige ervaring, alsof je echt een hotel binnenstapt. Ook de sfeer en personeel zijn allemaal gekleed als hotelpersoneel. Kamers zijn supertof om te doen, kan er niets over zeggen natuurlijk, maar geloof me -> dikke aanrader. Parkeren op eigen terrein en gratis
Dit was voor ons vriendengroepje de eerste escaperoom samen. Met maar zeer weinig ervaring, konden we toch veel oplossingen vinden. Wat was het een gave Escaperoom. Super leuk thema en we werden telkens verrast door de effecten. Zo'n enorm leuk thema, iedereen en alles zo mooi in stijl. We hebben genoten en gaan snel weer een Escaperoom samen beleven, dit smaakt naar meer!
We hebben met 4 personen de Kamer 237 gedaan. Wij vonden de escape room echt heel erg leuk. Er zat genoeg uitdaging en moeilijkheid in, maar gelukkig was het toch nog goed te doen waardoor we 3 minuten over hadden. Ik vond het leuk dat je in de escape room veel afwisseling had tussen de verschillende sloten en manier waarop je nieuwe hints moest vinden om door te gaan. Zeker een aanrader!
Een van de beste escaperooms die we gedaan hebben. Super sfeervol, goed in elkaar gezet, uniek en verrassend!
By far de leukste escaperoom die ik ooit heb gedaan. Heel uitgebreid, mooie aankleding, echt een aanrader!
Beste escape room die ik ooit heb gedaan, zit echt knap in elkaar, heel ingenieus. En de medewerkers brengen je vanaf aankomst al helemaal in de juiste setting. En we hadden 54 seconden over, net op tijd.
Wij hebben hier de kamer "de conciërge" gedaan. Erg leuke kamer en zeker een aanrader!
Zonder twijfel de beste escaperooms van Nederland. Alles zit perfect in elkaar, zowel wat betreft de techniek, de afwerking als de storytelling. Personeel is gepassioneerd over de kamers en de puzzels. Tijdens het spelen is direct duidelijk dat er tijdens de bouw nergens op is bespaard. Techniek is ruim aanwezig, maar perfect in het thema van de kamers verwerkt. Alles werkt vlekkeloos.
Ik heb al wat ervaring in escape rooms en we hebben met 5 vrienden kamer 237 gedaan. Die was echt geweldig dus een dikke aanrader! Ik ga de andere escaperooms hier binnenkort ook doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid