facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room - The Holiday

Escape Room - The Holiday

Info

Escape Room - The Holiday is een unieke ervaring die je met elkaar beleeft. Het doel is met je team binnen 60 minuten te ontsnappen. Lukt dit jullie?

Adres: Wite Burch 7, 8574vc Bakhuizen
Telefoonnummer: 31650572250
ln.yadilohehtmoorepacse@ofni
Stad: Bakhuizen
Route: Wite Burch 7
Postcode: 8574vc


Recensies
Als je gewoon van spelletjes houdt, of fanatiek alle escaperooms afloopt, of als je eens gezellig wil kijken of je goed kan samenwerken met je relatie, gezin, familie of collega's van het werk of sportclub, deze The Holiday Escape Room is een 'must'! Verassend en spannend en als het even niet lukt krijg je hulp als je het nodig hebt...
Wat een fantastische ervaring. Gisteren voor het eerst een escape room gedaan en het was super. Het is erg knap gedaan allemaan en vooral de sfeer van het huisje maakt het af. Een top ervaring!! Zeker een aanrader.
Leuke escape room met verassende elementen, helaas niet kunnen ontsnappen binnen de tijd. Zeker een aanrader!
Super ervaring Een hele leuke maar pittige escape room met verrassende elementen! Wij hebben een super leuke ervaring gehad.
Hele leuke compacte escape room. Ons zeer vermaakt. Leuke variëteit aan puzzels.
Erg verrassende en uitdagende Escape room!
gezellig leuk en spannend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid