facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Terborg - Gelderland

Escape Room Terborg - Gelderland

Info

De Vloek van de Miskende Herbergier

Kom logeren in Herberg “Het Swaentje”. Het oudste hotel van de stad!
Laat je verleiden door goddelijke gere



"EÉN VLOEK, DRIE KAMERS. ONTKOM JIJ AAN DE EEUWENOUDE GREEP VAN DE WRAAKZUCHTIGE HERBERGIER GERBEN DE WAARDT?Een Franse onderzoekster, een 14-jarige, iets te nieuwsgierige afstammeling van Gerben en Gerbens bezorgde knecht wachten je op in één van de drie kamers in ‘t Swaentje. Schud jij de vloek van de miskende herbergier hier van jou af? Of word je eeuwig verzwolgen? Net als al die Terborgenaren, reizigers en handelaren die na 23 april 1419 nietsvermoedend ’t Swaentje betraden.."
Adres: Sint Jorisplein, 7061CN Terborg
Telefoonnummer: 0314741741
Stad: Terborg
Route: Sint Jorisplein
Postcode: 7061CN



op zoek naar gerelateerd: escape room harderwijk review, escape room dronten, escape room gelderland, escape room apeldoorn, escape room nunspeet, escape room ermelo, escape room gelderland kinderfeestje, escape room arnhem
Recensies
Wij zochten een geschikte activiteit voor onze gezinsdag. De escape room sloot perfect aan op de diverse leeftijden van onze deelnemers. We hebben goed samengewerkt om de oplossingen te vinden en zo kwamen we steeds verder. Complimenten voor degenen die het verhaal, de puzzels, raadsels en opdrachten bedacht hebben. Vriendelijke ontvangst door de gastheer. Tenslotte kregen we nog een drankje aangeboden bij de Roode Leeuw. We kijken terug op een geslaagde middag!
We hebben vandaag met zijn drieën The elemination game uitgetest. Het was super leuk! Een aanrader voor een leuk uitje voor grote groepen of bedrijfsuitjes. Een leuk spel waarbij je moet samenwerken en moet concurreren tegen andere teams.
De witte wieven mag je m.i. echt niet een escaperoom noemen. Thematisch slecht doordacht.
Ik heb de kamer Bar der Verleiding gespeeld. Het is een erg leuke kamer en bevat goede puzzels. De sfeer van de kamer en het verhaal zijn ook goed. Zeker een aanrader.
Het bezoek aan Escaperoom Terborg was een persooneelsuitje. Leuk om de 3 kamers op deze manier te doen. Leuke verhalen en veel plezier met elkaar gehad. Jammer genoeg niemand eruit gekomenof misschien maar goed. Veel van ons hadden nog nooit een Escaperoom gedaan, maar zien al uit naar een volgende:. Groeten Team Recrejans Wolferswoud.
Super leuk eerste keer Escape Room, echt grappig, spannend en verrassend, een gaaf uitstapje. Bedankt voor het vriendelijk ontvangst en uitleg!!
Wij hadden 26 seconden over. Uitdagende puzzels, zat goed in elkaar! Hele leuke kamer!
Super leuk. We hebben de bar der verleiding gedaan. Een kamer met leuke verrassingen. Erg vriendelijk en enthousiast personeel ook
We hebben met 3 anderen de 'Very Cold Case' kamer op het nippertje verlaten. Hij heeft leuke puzzels en is mooi ingericht.
Heel erg leuk! Erg uitdagende puzzels en raadsels, er cetera. Ook heel leuk gedaan door begeleidingDaarna gezellig napraten met een drankje bij de Roode Leeuw, zat bij de prijs in. Zeker een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid