facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Katwijk

Escape Room Katwijk
Adres: Sandtlaan 52a, 2223GG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0653594747
Stad: Katwijk
Route: Sandtlaan 52a
Postcode: 2223GG


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 23:00
Dinsdag: 12:00 - 23:00
Woensdag: 12:00 - 23:00
Donderdag: 12:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Escape room Leiden, Here I Am Escape Room, Inferno Katwijk, Bella Ciao Escape Room, Escape room Noordwijk, Escape room Bollenstreek, Escape room in de buurt, Escape from Wonderland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kiteworks NL Kiteworks NL 380 meter Erg professionele medewerkers echter het parkeren is Idd een uitdaging.
Boiliestore zh Boiliestore zh 750 meter Hele goede service.
BFTShop.nl BFTShop.nl 2 km Goede kwaliteit vis accessoires
Camping De Zuidduinen Camping De Zuidduinen 3 km Prima camping. Vriendelijk personeel. Schoon sanitair wat netjes wordt bij gehouden....
Surfschool-Katwijk Surfschool-Katwijk 3 km Enorm leuke ervaring, voor de tweede keer met een grote groep leerlingen in september...
Badman Valentijn Badman Valentijn 3 km Het strandweer in Katwijk! Overweegt u om lekker naar strand te gaan bij Wantveld Bea...
Jachthondenschool       De Kust Jachthondenschool De Kust 6 km Het geven van jachthondentraining.
Recensies
2 kamers op 1 dag gespeeld. Beide gehaald. Geweldig! Erg aardige ontvangst. Duidelijke uitleg en vooral erg fijn dat ze na afloop de tijd nemen om de kamers te bespreken. Absolute aanrader.
Coole escaperoom Bella Ciao gedaan, geïnspireerd op Casa de Papel. Maar ook als je de serie niet gezien hebt is hij prima te doen. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Nadien konden we de escaperoom ook nog weer langslopen om te zien waar we hints gemist hadden. We zijn er op tijd uitgekomen met nog een ruime minuut op de klok :- Dank en we komen zeker nog eens een andere room proberen.
Wij deden Bella Ciao! Leuke opdrachten en puzzels, mooie kamers, professioneel in elkaar gezet en vriendelijk personeel. Kortom: een echte aanrader!
Voor de eerste keer met mijn team een escaperoom ervaring opgedaan. Wat hebben wij een geweldige ervaring gehad. Enthousiaste ontvangst, mooi thema en een echt geweldig leuke en spannende ervaring. Dit is een echte aanrader!!!! Wij komen snel weer terug voor de tweede room!!!!
Erg leuke escaperoom. Aanrader om dit met een even aantal te doen. Groepje van 4 is het beste aantal. Sfeer en thema is ook erg vet gedaan.
Hele leuke escaperoom. Makkelijk te doen voor spelers met ervaring, maar de room zit goed in elkaar en is gewoon leuk. Eigenaren zijn er ook erg enthousiast over, dat blijkt uit gesprek achteraf om nog even de room door te nemen maar ook uit het oog voor detail. Dit vertaalt zich dan ook naar het speelplezier dus dat is erg fijn. Zeker een aanrader, ook voor onervaren spelers.
Leuke escape room, goed te doen als je met een vriendengroep een leuk uitje wilt. Puzzels zijn uitdagend maar niet ondoenlijk.
Zeer leuke escape room! Zeker een aanrader!
Spannende escape room, heel tof in elkaar gezet. Ik ben groot fan van de serie en het was geweldig om er even deel van uit te maken. Goede opdrachten, heel leuk en soms ook moeilijk! We werden er goed doorheen geloodst en kregen na afloop nog helemaal een doorloop over wat waar te vinden en te zien was. Ik ga zeker ook naar de andere escape room!
Vanavond ‘Here I Am’ gespeeld. Wat een toffe kamer! Ook erg leuk hoe enthousiast de eigenaar is, en je graag een ‘kijkje achter de schermen’ geeft na afloop. Zeer aan te bevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid