facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Info

Escape Room Kasteel Huys ter Horst is een escape room, opgericht en gerund door vrijwilligers. Wij beschikken over drie totaal verschillende escape rooms in de sfeer van de middeleeuwen.

Geschiedenis

Escape Room Kasteel Huys ter Horst is een escape room, opgericht en gerund door vrijwilligers. In het mooie historische kasteel Huys ter Horst bieden wij u drie totaal verschillende escape rooms aan in de sfeer van de middeleeuwen:

1) De diefput:
• Maximale tijd: 60 minuten
• Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
• Minimale leeftijd: 18

Je belandt in de middeleeuwen en je wordt beschuldigd van een zware misdaad. Je wordt opgesloten in een stoffige en rauwe kerker. Probeer binnen 60 minuten te ontsnappen aan het vonnis van de heer anders wacht je een enkele reis naar het galgenveld van het kasteel. Wellicht komt Wilhelmus van den Gastendonck je helpen in je laatste uur. Maar wees niet te trots. Het is licht fysiek, schrikken, lachen, leerzaam, zeer uitdagend en soms zie je het donker in. Je zult buiten kaders moeten denken wil je hieruit kunnen ontsnappen.

2) Battleroom ‘Het Gevanghuis’
• Maximale tijd: 75 minuten
• Capaciteit: 7 t/m 12 spelers
• Minimale leeftijd: 15 (-18, begeleiding van volwassenen)

Ben je met een grotere groep en wil je de strijd aangaan met elkaar? Probeer dan in maximaal 75 minuten te ontsnappen en troef elkaar af. De groep wordt in tweeën gesplitst. Beide groepen werken tegelijkertijd in twee verschillende rooms aan dezelfde puzzels en opdrachten. Wie staat als eerste groep weer buiten? In ‘Het Gevanghuis’ kan de sfeer vriendelijk zijn. Maar is dat ook zo? Wellicht moet je de kerker in. Het is een keiharde strijd tegen elkaar om te ontkomen aan een reis naar het galgenveld. De beul wil je daar graag bij begeleiden. Houd moed, zet door en help elkaar.

3) El Penal
• Maximale tijd: 120 minuten
• Capaciteit: 13 t/m 25 spelers
• Minimale leeftijd: 15 (-18, onder begeleiding van volwassenen)

“El Penal”, escape de ruïne. Probeer te ontsnappen uit de ruïne van kasteel Huys ter Horst. Een spel voor grotere groepen. Het jaar 1579. Johan II van Wittenhorst is in een slechte bui. Hij voelt zich verraden door de Spanjaarden. Hij zint op wraak. Jij gaat hem helpen. Maar of jou dat gaat lukken? Een intimiderende, beangstigende, humoristische, leerzame, uitdagende, inspannende en spannende zoek- en puzzeltocht. Enkele woorden die van toepassing zijn op “El Penal”. Houd er rekening mee dat het terrein van Kasteel Huys ter Horst niet overal goed begaanbaar is. Denk aan ongelijke loopoppervlaktes, trappen en treden.

De kosten voor de escape room zijn €15,00 per persoon. Onze escape rooms zijn te spelen op eigen risico!

Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar 06-37231270.

Adres: Kasteellaan 2, 5961 BW Horst
Telefoonnummer: 0616969913
ln.tsrohretsyuhleetsak@moorepacse
Stad: Horst
Route: Kasteellaan 2
Postcode: 5961 BW



op zoek naar gerelateerd: escape room horst liesbeth, kasteelpark ter horst horst aan de maas, escape house horst, escape room venlo, escape room el penal, escape room limburg, escape room forbidden floor, escape room horst aan de maas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting IJsbaan Horst Stichting IJsbaan Horst 1 km Onze kinderen waren er met school, maar alle kinderen kwamen een voor een weer het 'i...
Recensies
Leuke locatie om een feestje te geven. Kasteel Huys Ter Horst is ondertussen ook al weer aardig opgeknapt. Afgelopen woensdag een leuke rondleiding met speurtocht voor de kids gehad. Dit was erg leuk.
Wij zijn vandaag geweest. We zijn wel 3 uur binnen geweest. Er werd vol passie gesprokken over hoe of wat van dit kasteel. Wij met zijn drieën hebben volop genoten. Dank jullie wel.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Leuk om even een stop te maken voor 10 minutenBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Ik twijfelde tussen 3 en 4 sterren. Bijna 40 jaar geleden ben ik er geweest. Toen was het nog een stuk steen wat in de bossen lag, via een bospad kon je erbij komen. Nu is het geconsolideerd en netjes gemaakt. Er is tijd en energie ingestopt, en daarom de 4 sterren. Leuk om met een fietstocht langs te rijden, zou er verder niet speciaal voor naartoe gaan. Al heeft het wel perspectief. Toen ik er was, was er niets te doen. Je kon er niet eten of drinken, niet in de uitkijktoren. Verander dat, dan scoor je al meer punten. Verder zou het best wel iets kunnen zijn voor bijvoorbeeld muziek of thema avonden. Het leent zich er wel voor, en de ligging, direct aan de "nieuwe" snelweg is ook goed.
Super leuk en interessant. En hulde aan de verklede vrijwilligers met hun gedetailleerde historie over het kasteel
Een beetje tegenvallen. Ben toch meer van de grotere en oudere kastelen en burchten.
Weinig te zien. Had er meer van verwachtBezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijd
Wel aardig dat een suggestie wordt gegeven van de oorspronkelijke contouren met staalbouw. Work in progress.
Mooie locatie in de Kasteelse bossen
Helaas was de ruïne niet toegankelijk maar wel een mooie rondwandeling ridder en rover pad gelopen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid