facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room Gelderland

Escape Room Gelderland

Info

Met 3 unieke Escape varianten onder 1 dak, is het mogelijk om met de famile, collega's of vrienden t/m 23 personen tegelijk deel te nemen. Escape Room Gelderland is ook nog eens zeer betaalbaar en goedkoper dan de meeste andere Rooms.

Geschiedenis

Met 3 unieke Escape varianten onder 1 dak, is het mogelijk om met de famile, collega's of vrienden t/m 23 personen tegelijk deel te nemen. Escape Room Gelderland is ook nog eens zeer betaalbaar en goedkoper dan de meeste andere Rooms.

Adres: De Houtakker 51, 6681 CW Bemmel
Telefoonnummer: 0614157787
Stad: Bemmel
Route: De Houtakker 51
Postcode: 6681 CW


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Escape Room Arnhem, Escape room Nijmegen, Escape Room Zevenaar, Escape room Bemmel review, Escape room trein, Escape Room Doetinchem, Escape room Arnhem kinderfeestje, Escape Room Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Feest van Dinteren Feest van Dinteren 790 meter Mooie spullen
Tiener Carnaval Bemmel Tiener Carnaval Bemmel 1 km Tiener Carnaval Bemmel, is een samenwerking tussen de Bemmelse carnavals verengingen ...
Recensies
Superleuke Escape Room! Wij hebben de Gilde der Wijzen gedaan. Absolute aanrader!
Mooi gemaakte escape room. Leuke verrassende elementen!
Een paar jaar geleden de nachttrein gespeeld, als 1 van de eerste escape rooms. Dat had een goede indruk achtergelaten en nu 4 jaar later met 2 teams de Syndicate kamer en de Gilde de wijzen gespeeld. Ondanks dat we al veel escape rooms hebben gedaan hebben we weer genoten van deze 2 kamers. Leuke puzzels, niet te makkelijk en erg leuk gebouwd.
Super leuke escaperoom gaan zeker nog een keer terug voor een andere kamer!! Wij zijn nu ontsnapt uit de nachttrein.
Super gave escaperoom! Met vijf man erin en met nog 10 minuten op de klok zijn we ontsnapt! Wat een prachtige leuke en goeie room. Echt een aanrader.
We hebben met ons personeel alle drie de rooms gedaan, erg leuk en zeer de moeite waard! We hebben ons goed vermaakt!
De Nachttrein. Echt een super leuke en uitgebreide escaperoom.. dikke vette aanrader!!
Zojuist de Gilde Der Wijzen gedaan met mijn vrouw. Een heel mooi ontworpen fantasy kamer. Goed doordachte puzzels en goed aangekleed. We zijn er uit gekomen, hoewel we er toch iets langer over gedaan hebben dan de 75 minuten. Dus ja, hebben we het gered...?? De kamer is zeker te doen met 2 personen maar 4 personen zouden toch net iets meer zien. Ik zou zeggen dat 4 personen de max is voor deze kamer. De eigenaar ga ik vanuit is echt super aardig en gastvrij. Heeft ook echt verstand van mooie kamers maken. Dit is onze derde kamer in Bemmel en zeker niet de laatste. De volgende keer komen wij met ons vast groepje. Hebben er oprecht al veel zin in.
We hebben de kamer syndicate gespeeld. Eerst dachten we is dit het, maar het kreeg een verrassende wending. Erg leuk om te doen en goede uitleg van te voren. We waren met z'n 2en en kregen 90 minuten, wat erg fijn is.
Ontzettend leuke middag gehad met zn zessen. Leeftijd tussen 13 en 40 en allemaal hebben we plezier gehad. Goed ontvangen, alles goed uitgelegd gekregen en het met nog 400 seconden te gaan, gehaald! Er zat veel variatie in de opdrachten en het was geweldig om samen te zoeken naar aanwijzingen etc. Kortom een echte aanrader voor een middagje plezier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid