facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room 0164

Escape Room 0164

Info

De Escape Room in Bergen op Zoom!

Weet jij binnen 60 minuten te ontsnappen? Voor 2 tot 6 personen!



"Weten jullie op tijd te ontsnappen aan De Juwelier van de Onderwereld? Of deel te nemen aan Genootschap 5255? Beoordeeld met een 9.3 op EscapeTalk waarmee Escape Room 0164 in de Top 25 van de BeNeLux staat.Ga de uitdaging aan en reserveer nu!"
Adres: Kortemeestraat 18, 4611TM Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0648902559
ln.4610moorepacse@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Kortemeestraat 18
Postcode: 4611TM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Recensies
Wij hebben hier de kamer 'Juwelier van de onderwereld' gespeeld. Dit is echt een aanrader! De escaperoom is prachtig opgezet. Veel verrassende effecten. Niveau is gemiddeld. Na de escape poging werd er tijd en ruimte gegeven om de escape poging door te nemen met de medewerker. Wij komen hier zeker nog een keer terug!
Mooi vormgegeven kamer, wij hebben de juweliers kamer gedaan. Als je vastloopt krijg je hints, hierdoor blijft het spelen leuk. Veel verrassende elementen die ik niet aan zag komen. We hadden veel mensen in ons team die voor het eerst een escaperoom deden, toch zijn we ontsnapt!
Prachtige escape kamers met een duidelijk en leuk verhaal. De instructies zijn duidelijk en je kunt met logisch nadenken snel ontsnappen. Momenten dat je vastloopt worden snel opgevolgd met een hint zodat je, je niet hoeft te irriteren. Zowel de juwelier als 5255 kan ik aanraden. Waarom ik het geen 5 sterren kan geven is dat wij tot 2x toe een kamer hadden gereserveerd maar dat door planning of miscommunicatie het niet door kon gaan. Uiteindelijk is dat netjes opgelost door 0164.
Zeer leuke room gespeeld, genootschap 5255. Echte aanrader! Goede game master die de tijd neemt om nadien de puzzels te overlopen. Uitdagende kamers. Komen speciaal uit België om hier te ontsnappen!
Genootschap 5255 is een hele leuke escaperoom. Zit goed in elkaar, verhaal is goed en leuke puzzels. Er is echt aandacht besteed aan de aankleding. Locatie is fijn, midden in centrum. Parkeergelegenheid om de hoek. We hebben een leuke middag gehad!
Hele mooie en leuke escaperoom. Heb inmiddels alle twee de escaperooms hier gedaan. Leuke puzzels, mooie zorgvuldig uitgekozen kamers met meerdere ruimtes. Zeker een aanrader.
Hele leuke Escape Room! Net ontsnapt met maar 19 seconden op de klok The Five Horsemen hadden zeker een leuke en spannende tijd gehad!
Originele escaperoom! Wij deden genootschap 5255, veel special effects en moeilijke elementen. Helaas niet op tijd ontsnapt, maar dat maakt het niet minder leuk.
Leuk uitje. Mooi gemaakt en de hints die gegeven worden zijn dusdanig dat je niet het idee krijgt dat ze de oplossing verklappen. We gaan zeker de andere kamer ook nog een keer in! Aanrader!
Echt hele vette escaperooms. Er wordt veel bijzondere techniek gebruikt, er is echt over nagedacht en alles is mooi aangekleed. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid