facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esbro

"Wij zijn ESBRO. De meest vooruitstrevende pluimveeslachterij van Nederland. En tegelijkertijd een familiebedrijf met een rijke historie. Altijd zijn innovatie en kwaliteit leidend geweest in onze bedrijfsvoering. Wij staan voor premium poultry.."
Adres: Argonstraat 2, 7031HZ Wehl
Telefoonnummer: 0314 332 741
Stad: Wehl
Route: Argonstraat 2
Postcode: 7031HZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Esbro Shop, Esbro Shop Facebook, Argonstraat 2 7031 HZ Wehl, Aanbieding ESBRO, Esbro nieuwbouw, Esbro Halal, Willem tell Esbro, Esbro Wehl oprichter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slagerij Bles Slagerij Bles 2 km Bles super goede slager kom er graag rij er graag 15 km voor om
Slagerij Derksen Slagerij Derksen 2 km Lekkerste slaatje maakt deze vriendelijke slager. Ook de snitzels zijn heerlijk! Pers...
Recensies
Verse kip voor een superprijs. Wij houden op zijn tijd van kippenlever bakken met ui en spek, en dan wil je de kippenlever vers hebben. Dat krijg je voor ESBRO, en dan ook nog eens voor een super lage prijs. Top deal. En complimenten voor het behulpzame en uiterst vriendelijke personeel! Tip: ga niet op zaterdag, want dan is het retedruk.
Esbro is net uitgebreid ruim assortiment kip tegen betaalbare prijzen.verkoop van diepvriesproducten is zeer aantrekkelijk geprijst, Ook voldoende parkeergelegenheid,alleen kan het op bepaalde momenten erg druk zijn . Personeel is wel erg behulpzaam.
Voor het eerst kip wezen halen en erg tevreden
Gewoon heerlijke kip voor een goede prijs en super aardig personeel
Heel druk, echt niet normaal, rommelig, we gaan nooit meer op zaterdag, door de week, echt prima.
Vandaag o.a. een hele kip gekocht. Direct uit de verpakking hing er al een naar geurtje aan. We dachten, misschien moet het nog even gewassen worden. Helaas hielp dit niet. Het is een rare, ziltige, bederfelijke geur en we gaan het niet eten. Ik wilde de winkel bellen om hierover te klagen, maar tweemaal werd na lange wachtmuziek gewoon de verbinding verbroken. Zo kan ik ook goedkoop kip verkopen, laat maar zitten zeg.
Misschien moet ik geen informatie geven anders wordt het daar veel te druk want het is kip kip en nog eens kip. En goedKOOP.
Update: inmiddels gebeld. Krijgen gratis nieuw. Alsnog de tip; controleer zelf even of de verpakking goed dicht zit! Ik pas mijn beoordeling van een “kwaaie 1-ster” aan, naar 4: kwaliteit van de kip is perfect! Maar let dus op de verpakking! - oude bericht - Wij rijden speciaal naar de Esbro winkel om flink kipfilet in te slaan voor in de vriezer. Laatste keer was de filet al rot voor de datum. Dus ik heb gebeld en kon nieuwe komen halen; oké, jammer van de extra autorit. Komt mijn man thuis met de nieuwe kip: wéér bedorven. En waar moet ik die kip kwijt? Net 4 weken eerder dan zou moeten de container aan de weg gezet: bak vol met maaien van de vorige kip. Nu hoeft pas weer over 12 á 16 weken de bak aan straat; waar laat ik die kip?! Ik heb nu én geen kip, én extra kosten extra rijden en container aan straat én nog geen geld terug. Morgen maar weer bellen hoe we dit gaan oplossen… beste mensen; PAS OP voor bedorven kip al moet je een neus als Voldemort hebben om deze geur onopgemerkt aan je voorbij te laten gaan.
Voor twee terug bij Esbro geweest, veel keuze en alles netjes verpakt. En vriendelijke personeel, kom snel weer.
Top, voor weinig geld goede kwaliteit kip. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader. Een kilo kipfilet voor €4,50
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid