facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Es&De maak je eigen trend

Es&De maak je eigen trend

Info

Kleding maken is hip en leuk om te doen. Lijkt het je moeilijk of weet je niet waar je moet beginnen? Volg een workshop 'Maak je eigen trend'. Meld je aan!

Geschiedenis

Het hele jaar worden modules aangeboden in Horst en Venlo-Blerick voor beginners, gevorderden, tieners en creatievelingen.
In een workshop van 4 tot 8 lessen leer je een patroon op maat maken, het patroon op stof leggen, uitknippen, in elkaar naaien en passend maken van het kledingstuk.
Alles wordt voor je geregeld. In samenspraak met jou regelen we de stof, fournituren, naai- en lockmachine.
Kortom een workshop staat garant voor ontspanning, creativiteit, gezelligheid en natuurlijk een uniek kledingstuk op maat en een patroon aangepast aan jou lichaam.
Kosten workshop. Vanaf € 80,- per 4 lessen exclusief materiaalkosten. Bel ons op 06 19034112 of mail naar [email protected]

Adres:
Telefoonnummer: 06 19034112
Stad: Venlo


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glamour Di Moda Glamour Di Moda 434 meter Leuke winkel met veel keuze en zeer goede klantenservice.
Mujjo Mujjo 1 km Top Iphone8 hoesje. Ligt lekker in de hand en handig om tenminste 2 pasjes bij de han...
De Tafel Van Zeven De Tafel Van Zeven 3 km Heerlijk restaurant, echt een aanrader!! Geen tijdsdruk, heel veel variatie in super ...
Recensies
Leuke cursus. Professionele adviezen. Esther helpt waar nodig. Geeft goede adviezen. Je kunt leuke stofjes uitzoeken. Als je beginner bent kun je bij de basis beginnen. Maar wanneer je meer ervaring hebt krijg je les op maat. Moderne kleding maken met de looks van nu.
Leuke lessen en een leuke sfeer! Esther biedt perfecte hulp plus je hebt de vrijheid om te maken wat je zelf mooi vind! Zeker een aanrader!
Délene en Esther zijn zeer betrokken, ze gaan voor een mooi eindresultaat. Super service, fijn gewerkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid